۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۵:۵۵

مسئول بسیج سازندگی سپاه روح الله استان مرکزی:

۲۰هزارنفر در استان مرکزی طی سال گذشته به اردوهای جهادی اعزام شدند

۲۰هزارنفر در استان مرکزی طی سال گذشته به اردوهای جهادی اعزام شدند

اراک- مسئول بسیج سازندگی سپاه روح الله استان مرکزی گفت: سال گذشته ۲۰هزار و ۴۳۱نفر در قالب اردوهای جهادی به منظور بازسازی، مرمت و تکمیل امورعمرانی مناطق محروم، به نقاط مختلف استان اعزام شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، علی فراهانی پیش از ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران در اراک، به مناسبت سالروز تشکیل سازمان بسیج سازندگی سپاه اظهار داشت: طبق ضوابط ذاتی، سپاه فعالیت در عرصه های مختلف عمرانی، فرهنگی، آموزشی، محرومیت زدایی، اقتصاد مقاومتی و... را بر عهده سازمان بسیج سازندگی قرار داده است.

وی ضمن بیان اینکه در ایام نوروز امسال ۲۵ گروه جهادی مخصوص کارهای فرهنگی، علمی و عمرانی در گروه های یک روزه، سه روزه، هفت روزه و ۱۰ روزه به مناطق مورد نظر در استان اعزام شدند، افزود: در سه ماه اول سال گذشته یک هزار و ۴۳۰ نفر، مرحله دوم ۱۶هزار و ۷۵۴ نفر، مرحله سوم یک هزار و ۹۰۷ نفر و در مرحله چهارم ۳۴۰ نفر در قالب گروه های جهادی به مناطق مختلف استان اعزام شده اند که در مجموع ۲۰ هزار و ۴۳۱ نفر را شامل می شود.

وی در مورد اردوهای هجرت نیز بیان داشت: برای اجرای برنامه های اردوهای هجرت در استان مرکزی، طی سال گذشته مبلغی بالغ بر  ۵۶۸ میلیون و ۲۰۰ هزار ریال هزینه شده، در این مورد هماهنگی ها لازم با نوسازی و تجهیز مدارس و اداره کل آموزش و پرورش استان هم صورت گرفته است.

فراهانی خاطر نشان کرد: به مناطق زلزله زده غرب هم ۹ گروه جهادی به مدت بیش از یک ماه اعزام شدند که ۸۱ روز کاری محسوب می شد و ۹۷۰ نفر در عرصه های عمرانی، فرهنگی، آموزشی، خدماتی و درمانی فعالیت داشتند.

مسئول بسیج سازندگی سپاه روح الله استان مرکزی در بخش دیگر سخنان خود بیان داشت: در حوزه ارایه تسهیلات هم در ۱۴ عرصه اقتصاد مقاومتی و صنایع تبدیلی بالغ بر ۴۴ میلیارد و ۸۴۰ میلیون ریال تسهیلات به متقاضیان واجد شرایط اعطا شده و دراین ارتباط ۳۹۹ واحد تولیدی ایجاد شده است.

وی خاطرنشان کرد: در زمینه اقتصاد مقاومتی و ایجاد اشتغال پایدار، در عرصه دام ۹۳ مورد، کاشت زعفران ۵۱ مورد، صنایع دستی ۱۳۷ مورد، پرورش مرغ بومی ۲۸ مورد، پرورش قارچ ۴۰ مورد، کشت گیاهان دارویی ۵۹ مورد، پرورش شتر مرغ هفت مورد، بلدرچین هفت مورد، صنایع تبدیلی ۱۱۹ مورد، داربست سازی باغات انگور ۱۸ مورد، پرورش زنبور عسل ۴۲ مورد، پرورش ماهی ۵۷ مورد و محصولات گلخانه ای ۵۷ مورد تسهیلات داده شده که در مجموع ۷۱۵ نفر از این تسهیلات بهره مند شدند.

فراهانی گفت: از این تعداد ۶۴۳ نفر روستایی و ۷۲ نفر هم شهری هستند، همچنین ۹۶۵ شغل نیز در عرصه های مختلف اقتصاد مقاومتی ایجاد شده است.

براساس این گزارش، فراهانی در مورد طرح کرامت بیان داشت: این طرح بین دولت و سپاه به طور مشترک اجرا می شود که برای این موضوع چهار میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان اعتبار پیش بینی شده و در چهار شهرستان اراک، خمین، ساوه و شازند در حال اجرا است، به اینگونه که برای این شهرستان ها ۱۲ محله تعریف شده و این محله ها، مناطقی هستند که از آسیب های اجتماعی بیشتر رنج می برند.

فراهانی تصریح کرد: برای خدمات در محله های تعریف شده چهار میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان اعتبار پیش بینی شده که ۵۰درصد آورده اهالی این محله ها است و ۵۰ درصد مابقی نیز توسط سپاه و دستگاه های اجرایی باید تامین شود.

کد خبر 4290172

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha