به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صداوسیما، ولی الله بنی عامری با اشاره به اینکه سایهبانها قابلیت نصب برای همه نوع محصول دارد افزود : باغداران و صیفی کاران برای استفاده و نصب سایه بان از تسهیلات ویژه گلخانه ها بهره مند می شوند.
وی گفت: هیچ محدودیتی برای پرداخت تسهیلات به اجرای طرح سایه بان و گلخانه ها وجود ندارد .
مجری طرح توسعه گلخانه های کشور افزود : سایه بان سازه ای فلزی بسیار ساده تر از گلخانه است و پوشش توری مانند رنگی که سایه ایجاد می کند روی سازه نصب می شود با اجرای این سازه شاهد کاهش خسارات برف ، باران و تگرگ در مزارع و باغات فضای باز خواهم بود .
بنی عامری گفت: سایه بان ها از تبخیر قابل توجه آب و آفتاب سوختگی محصولات نیز جلوگیری می کند.
وی افزود : متقاضیان تسهیلات بانکی با ثبت نام در سامانه کارا می توانند برای دریافت تسهیلات درخواست بدهند.
مجری طرح توسعه گلخانه های کشور گفت : تسهیلات با دو نرخ سود ارائه می شود نرخ سود تسهیلات برای مناطق مرزی و محروم ۴ درصد و در مناطق روستایی با سود ۶ درصد پرداخت می شود .
بنی عامری از ثبت ۱۸۰۰ تقاضا برای دریافت تسهیلات بانکی خبر داد و افزود : بر اساس برنامه ریزی های انجام شده متقاضیان دریافت تسهیلات در سامانه کارا پرداخت وام خود را پس از ۳ سال آغاز می کند و در مدت زمان ۶ سال پرداخت خواهند کرد .
وی گفت : در مدل دیگر دریافت کنندگان وام بازپرداخت تسهیلات را پس از یکسال مشارکت و در مدت ۵ سال پرداخت می کنند.
مجری طرح توسعه گلخانه های کشور سطح زیر کشت سبزی صیفی را ۶۰۰ هزار هکتار اعلام کرد و افزود : بر اساس برنامه ریزی های انجام شده قرار است ۳۰۰ هزار هکتار از این اراضی به فضای گلخانه منتقل شود .
بنی عامری گفت : تاکنون ۲۵۰۰ هکتار عملیات احداث گلخانه آغاز شده و در مجموع ۱۲ هزار و ۸۰۰ هکتار گلخانه در کشور فعال است.
وی افزود: ۶۵ درصد مساحت گلخانه ها به کشت سبزی و صیفی و ۳۵ درصد آن نیز به کشت توت فرنگی اختصاص دارد.
مجری طرح توسعه گلخانه های کشور میزان صرفه جویی آب را در گلخانه ها ۹۰ درصد اعلام کرد .
بنی عامری گفت: به ازای یک کیلوگرم محصول گوجه یا خیار در فضای باز ۴۰۰ لیتر آب مصرف می شود در حالی که این میزان در گلخانه به ۴ لیتر کاهش می یابد.
نظر شما