سید کمال احمدیان درباره استاندارد نشرحرفه ای در ایران به خبرنگار مهر ، گفت : ناشر حرفه ای الزاما نباید تحصیل کرده رشته خاصی باشد اگرچه در زمینه نشر در ایران رشته دانشگاهی خاصی وجود ندارد و کسی هم پیدا نمی شود که در این زمینه تحصیل کرده باشد .
وی افزود : لزوم ایجاد رشته دانشگاهی برای فعالیت در حوزه نشر از جمله موضوعاتی است که بارها به آن اشاره شده است ولی معمولا کمتر به آن توجه می شود .
احمدیان یادآور شد : ناشر حرفه ای در تهران کخه همه امکانات اقتصادی و فرهنگی در آن متمرکز شده است تفاوت های زیادی با نشر حرفه ای در دیگر بخش های کشور دارد و باید بین این دو تمایز قائل شد .
وی تصریح کرد : نشر حرفه ای از همه مهم تر باید به این نکات توجه داشته باشد : نخست باید بر استاندارد مشخصی اقدام به تولید کتاب کند به این معنی که بر اساس تعاریف جهانی به چیزی کتاب گفته می شود که تعداد صفحات مشخصی داشته باشد و ناشر با توجه به این استاندارد اقدام به تولید کتاب نماید .
این ناشرشیرازی یادآور شد : ناشر حرفه ای از طرف دیگر به هیچ وجه نباید متکی به حمایت های دولتی باشد و کسی که با نگاه به این حمایت ها اقدام به دریافت مجوز می کند را نباید به هیچ رو حرفه ای دانست .
وی خاطرنشان کرد : ناشر حرفه ای کتاب سفارش نمی گیرد بلکه همیشه سفارش دهنده است و برای دوره کوتاه مدت ، میان مدت و بلند مدت فعالیت های خود باید برنامه ریزی داشته باشد .
نظر شما