دبیر انجمن صنایع نساجی درگفتگو با خبرنگار"مهر" گفت: براساس جلساتی که میان انجمن صنایع نساجی و مسئولین جهاد کشاورزی، صنایع و معادن برگزار شد، قرار بود که به ازای هر کیلو پنبه محلوج 350 تومان یارانه به پنبه کاران پرداخت شود.
جمشید بصیری افزود: همچنین قرار بود که هرکیلو وش به قیمت تصمینی 600 تومان از کشاورزان پنبه کارخریداری شود که این امر نیز محقق نشده است.
وی تصریح کرد: به منظور حل مشکلات پنبه جلسه ای با مدیرکل صنایع نساجی وزارت صنایع و معادن، مدیرکل سازمان پنبه و دانه های و انجمن صنایع نساجی تشکیل می شود تا در آن مشکلات عدل بندی پنبه، مشکلات خرید و تهیه پنبه و مشکل تعرفه ای این محصول مورد بررسی قرار خواهد گیرد.
دبیر انجمن صنایع نساجی با اشاره به ارایه ای نامه ای به رئیس جمهوری درخصوص مشکلات پنبه در کشورخبر داد، وخطاب به رئیس جمهوری پنبه و مشتقات آن را اشتغازاترین محصول در بخش زراعی و صنایع تبدیلی برشمرد و گفت: به گونه ای که هم اکنون ارتزاق و تامین معیشت 560 تا 600 هزار خانوارشاغل دربخش های کشاورزی و صنعت و حدود 25 درصد اشتغال صنعتی کشور به تولید پنبه داخلی وابسته است.
به گفته وی ، وجود سرمایه گذاری های هنگفت صنعتی صورت گرفته درصنایع وابسته و همچنین وجود نیروی انسانی با تجربه و ماهرمرتبط یا کشت وصنعت پنبه، مهمترین پشتوانه تولید پنبه داخلی و به طور غیر مستقیم عامل موثری درخودکفائی گندم و صرفه جویی های ارزی محسوب می شود.
بصیری حمایت از تولید پنبه داخلی را یک ضرورت توسعه ای تلقی کرد و افزود: برای تحقق پایدار پنبه داخلی ، تعیین قیمت تضمینی انگیزشی برای پنبه کاران از قرارهر کیلووش پنبه حداقل 6000 ریال و پرداخت یارانه به هر کیلوپنبه محلوج از قرار هر کیلو 3500 ریال وتخصیص کل یارانه به میزان 5/437 میلیارد ضروری است.
نظر شما