به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی شاهحسینی ظهر شنبه در جمع خبرنگاران بابیان اینکه سالانه ۱۵ هزار تن گوشت شتر در استان سمنان تولید می شود، ابراز داشت: با توجه به تغییر ذائقه مردم و استفاده از گوشت شتر در خانوادهها توجه به پرورش آن نیز در استان افزایشیافته است.
وی از تولید سالانه ۵۰۰ تن شیر شتر در استان سمنان خبر داد و افزود: به دلیل استفاده از شیر و دوغ شتر توجه به پرورش این حیوان بیشتر شده است و از سوی دیگر با ارسال این محصولات به استان های همجوار میتواند این امر در تحقق اقتصاد مقاومتی مردم حاشیه کویر موثر باشد.
معاون سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان بابیان اینکه شترهای استان عموماٌ نژاد گوشتی و پشمی را شامل میشود، ابراز داشت: پشم شتر در صنایعدستی کاربردهای فراوانی دارد و با توجه به طرحهای توانمندسازی جوامع بومی و محلی استفاده از پشم شتر در تهیه انواع لباس و ملزومات کاربرد بیشتری یافته است.
شاهحسینی بابیان اینکه هدف عمده پرورش شتر استفاده از گوشت آنها است، تصریح کرد: در شرایط کنونی ۱۴ هزار نفر شتر در استان سمنان وجود دارد که سهم شاهرود از این تعداد هشت هزار نفر شتر است که مهمترین بخش اقتصاد و درآمدزایی منطقه طرود و خارتوران این شهرستان را تامین میکند.
وی بابیان اینکه جنوب استان سمنان مستعد پرورش شتر است، افزود: شتر در تحقق شعار اقتصاد مقاومتی میتواند اثرگذار باشد لذا این مهم میطلبد تا با معرفی و بستهبندی بهتر محصولات حاصله از آن و پرورش شتر در نواحی کویری استان به سمت رونق اقتصادی گام برداشت.
نظر شما