به گزارش خبرنگار مهر، فتح الله حقیقی صبح دوشنبه در نشست کارگروه تخصصی بانوان و خانواده استان مرکزی در اراک اظهار داشت: خروجی کارگروه های بانوان و خانواده باید برنامه راهبردی عملیاتی در زمینه های مختلف برای این حوزه باشد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی افزود: مهمترین مساله شاخص گذاری است، چون ما باید در هر حوزه ای که کار می کنیم وضعیت کنونی آن را بسنجیم، همچنین سهم دستگاه ها در زمینه های مختلف در حوزه بانوان و خانواده مشخص شود و با اجرای برنامه های عملیاتی در ارتقای شاخص ها اهتمام داشته باشند.
حقیقی بیان کرد: تعریف مفاهیم شاخص پذیر و عملیاتی در عناوین و موضوعات پیشنهادی برای پژوهش در حوزه زنان و خانواده ضرورت و اهمیت دارد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی خاطرنشان ساخت: برای منطبق شدن با واقعیات در برنامهریزیها نیاز به اطلاعات دقیق از شاخص های مختلف در امور بانوان و خانواده وجود دارد که در این راستا نرم افزار بانک جامع اطلاعات و آمار در معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی راه اندازی شده که تصمیم گیری ها بر این مبنا صورت خواهد گرفت.
وی تصریح کرد: باید از توانمندی ها و ظرفیت بانوان در سطوح مختلف مدیریتی استفاده شود و همچنین در هر جایگاه مدیریتی که زنان تخصص لازم آن را دارند، از ظرفیت آنان بهره گیری شود.
نظر شما