به گزارش خبرنگار مهر به نقل از رویترز، روز چهارشنبه پس از اینکه پیونگیانگ به صورت ناگهانی از مذاکرات با سئول خارج شد و اجلاس آمریکا-کرهشمالی را با تردید روبرو کرد، بازارهای آسیایی افت کردند. از سوی دیگر نرخ سود اوراق قرضه اوج گرفت و نگرانیهایی را در مورد افزایش سریعتر نرخ بهره آمریکا، که میتواند تقاضای جهانی را محدود کند، به وجود آورد.
در حالیکه این حرکت پیونگیانگ نشان از توقف در روند چندین ماهه گرم شدن روابط کرهشمالی و جنوبی و همچنین رابطه با واشنگتن، داشت، گستردهترین شاخص سهام آسیا اقیانوسیه به جز ژاپنِ اماسسیآی ۰.۲ درصد افت کرد.
کنسل شدن اجلاس ۱۲ جون سنگاپور(بین آمریکا و کرهشمالی)، میتواند باعث بالا رفتن تنشها در شبهجزیره کره شود. این درحالی است که سرمایهگذاران در مورد مناقشات تجاری آمریکا-چین و تداوم رشد اقتصاد جهانی، نگران هستند.
تحلیلگر جیپی مورگان در یادداشتی نوشت: خطر بزرگتر برای این منطقه این است که در صورتی که مذاکرات(با کرهشمالی) واقعا لغو شوند، ترامپ دیگر برای نگاه داشتن چین در کنار خود، احساس نیاز نخواهد کرد و امکان این هست که مناقشات تجاری دوباره بالا بگیرند.
شاخص نیکی ژاپن ۰.۴ درصد افت کرد، درحالیکه کوسپی کرهجنوبی نتوانست جهت مشخصی پیدا کند.
درحالیکه سرمایهگذاران منتظر اخباری از دور دوم مذاکرات آمریکا-چین هستند، سهام چین افت کردند.
سهام استرالیا خلاف این جهت حرکت کردند و توانستند ۰.۴ درصد رشد کنند.
پس از انتشار دادههای خردهفروشی آمریکا، نرخ سود اوراق ۱۰ ساله خزانهداری آمریکا رشد کرد و به رکورد ۳.۰۶۳ درصد رسید.
نگرانی از این که افزایش سود اوراق بر ارزش سهام تاثیری منفی بگذارد، باعث افت سهام آمریکا هم شد.
در بازار ارز، شاخص دلار که ارزش آن را در برابر ۶ ارز برتر جهان دنبال میکند، دیشب به بالاترین رکورد سال ۲۰۱۸ خود، ۹۳.۴۶ واحد، رسید و امروز در نرخ ۹۳.۳۱ واحد تثبیت شد.
یورو به نرخ ۱.۱۸۱۵۵ دلار افت کرد که کمترین میزان آن در ۵ ماه اخیر است.
در برابر ین، دلار پس از این که به رکورد ۱۱۰.۴۵ ین، که بالاترین میزان ۴ ماهه آن است، دست یافت، در نرخ ۱۱۰.۲۷ ین تثبیت شد.
نظر شما