۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۲۰:۴۰

حواشی ستاد بازسازی مناطق زلزله‌زده کرمانشاه؛

انتقاد از مهجوریت مساجد زلزله‌زده در بازسازی/گله‌مندی از بیمه‌ها

انتقاد از مهجوریت مساجد زلزله‌زده در بازسازی/گله‌مندی از بیمه‌ها

کرمانشاه- مهجوریت و فراموشی مساجد مناطق زلزله زده در بازسازی و گله‌مندی مردم از بیمه‌ها، مهم‌ترین مسائل مطرح شده در ستاد بازسازی مناطق زلزله زده استان کرمانشاه بود.

به گزارش خبرنگار مهر، نوزدهمین جلسه ستاد بازسازی مناطق زلزله زده استان کرمانشاه عصر امروز چهارشنبه با حضور استاندار و مدیران دستگاه های اجرایی و فرمانداران شهرستان های زلزه زده استان برگزار و آخرین گزارش از بازسازی این مناطق ارائه گردید.

اولین دستور کار جلسه به موضوع بیمه ها و مشکلات مردم مناطق زلزله زده در دریافت خسارت ها از آنها بود، استاندار کرمانشاه از بیمه البرز به خاطر انتقادات خانواده های شهدا در خسارت پرداختی توضیح خواست که معلوم شد تفاوت نظر بین کارشناسان بنیاد مسکن و کارشناسان بیمه در میزان خسارت علت این نارضایتی ها بوده است.

مهرداد سالاری معاون امور عمرانی استاندار کرمانشاه در ادامه با تصریح اینکه در هر بازدیدی که داریم مردم از بیمه ها ابراز گله مندی دارند، گفت: بیمه ها باید شرایط زلزله زده ها را ویژه در نظر بگیرند و در این زمینه باید پیشگام باشند.

روند کند احداث واحدهای دامی خسارت دیده/ از وزیر می خواهیم تعیین تکلیف کند 

انتقاد از عملکرد ضعیف در احداث واحدهای دامی موضوع دیگری بود که از سوی بازوند استاندار کرمانشاه بعد از ارائه گزارش رییس سازمان جهادکشاورزی استان مطرح شد، بازوند تصریح کرد که اگر تا هفته بعد نتوانید برنامه زمانبندی برای بازسازی این واحدها ارائه کنید به وزیر جهاد کشاورزی نامه ارسال می کنیم و می خواهیم تعیین تکلیف کند.

به گفته خسرو شهبازی رییس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه، از بیش از ۱۰ هزار واحد بالای ۵۰ درصد خسارت دیده و تخریبی، ۶ هزار و ۹۲۰ واحد تایید و به استانداری ارسال شده، ۵ هزار و ۸۶۶ واحد به کمیته کارا ارسال و تایید شده ولی از این تعداد تنها یک هزار و ۵۰۰ واحد در سامانه کارا ثبت نام شده است!

بی اطلاعی فرماندار از وضعیت زلزله زدگان!

در ادامه استاندار به موضوع پرداخت تسهیلات برای خرید کولر به زلزله زدگان پرسید محمودیان، فرماندار گیلانغرب اظهار داشت: بسیاری از زلزله زده ها نسبت به این امر معترض هستند و از ۶۰ میلیارد تومان که قرار بود خانواری ۲ میلیون تومان به آنها پرداخت شود هنوز گویا چیزی انجام نشده است.

استاندار برای پیگیری این موضوع در جلسه با امیریان رئیس هلال احمر کرمانشاه تماس گرفت که وی اعلام کرد: از ۳۶ هزار واحدی که از سوی بنیاد مسکن اعلام شده تاکنون ۳۰ هزار خانوار ، هر خانواری ۲ میلیون تومان دریافت کرده اند، اعتراضات هم به خاطر اشتباه در آمار اعلامی بنیاد مسکن بود که اول ۳۶ هزار و اردیبهشت ماه ۴۶ هزار خانوار به ما اعلام کرد.

مدیرکل آبفای روستایی کرمانشاه: مشکلات آب نداریم /فرماندار: مشکل داریم

مشکلات آب روستاها موضوع دیگر این جلسه بود که مدیرکل آبفای روستایی استان اعلام کرد: در مورد کمیت آبرسانی روستاها در حالت پایداری هستیم و مشکلی نداریم، اما در بازسازی از آب شرب استفاده می شود که پیک مصرف داریم و با تمام ظرفیت پمپ ها کار می کنند، برای فصل گرما به مشکل برمی خوریم و باید از آب غیرشرب استفاده شود.

ولی فرماندار سرپل ذهاب اعلام کرد که در حوزه آب آشامیدنی روستایی هنوز مشکل داریم، تاسیسات مرکزی سرپل ذهاب مشکل دارند، برخی شکستگی ها هنوز تعمیر نشده است.

یک بام و دوهوای نوسازی مدارس برای شهر و روستاهای زلزله زده

در حالیکه بیش از ۷ ماه از زلزله گذشته و تنها ۴ ماه دیگر به بازگشایی مدارس باقی مانده، سازمان نوسازی مدارس استان کرمانشاه با اشاره به روند بازسازی مدارس مناطق زلزله زده قول داد که ۵۳ مدرسه روستایی تا شهریورماه تحویل داده می شود، اما مدارس شهری ممکن است بیشتر زمان ببرند.

نظام مهندسی غایب بود!

در این جلسه برخی از مسئولان یا بانک ها که حضورشان لازم بود غایب بودند، یکی از این غایبان که از قرار معلوم جزو دستور کار جلسه ارائه گزارش آنها بود سازمان نظام مهندسی ساختمان بود که گزارش آنها از سوی یکی دیگر از مسئولان دفتر امور عمرانی استانداری ارائه گردید، 

در این گزارش آمده بود که از ۷ هزار و ۷۵۰ واحد تخریبی نوع یک در مناطق زلزله زده ۵ هزار و ۹۸۷ واحد توسط شهرداری ها پروانه صادر شده، این موضوع باز هم مورد انتقاد استاندار قرار گرفت که چرا کند عمل می شود.

انتقاد از مهجوریت مساجد /با دست خالی نمی توانیم معجزه کنیم

پایان بخش بخش جلسه به گزارش اداره کل اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه از روند بازسازی مساجد تخریبی اختصاص یافت که

حجت الاسلامآیت عباسیان مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه با انتقاد از مهجوریت و فراموشی مساجد در اختصاص بودجه برای بازسازی، خطاب به استاندار گفت که اگر همان کمکی که بازسازی مدارس کردید به مساجد هم می کردید مشکلات ما رفع می شد.

وی بیان داشت: حضرتعالی از من مطالبه می کنید، سازمان اوقاف هم اعلام می کند که یک ریال هم بودجه ندارد، موقوفات استان هم هیچکدام برای ساخت مسجد نیست نمی توان یک ریال در آنها تصرف کرد، من با دست های خالی نمی توانم معجزه کنم!

حجت الاسلام عباسیان تصریح کرد: ۶۶ میلیارد تومان در بحث سررسید بانکها به منطق زلزله زده برای اماکن عمومی اختصاص یافت، ۱۰ میلیارد توما هم می توانستید برای مساجد بگذارید که نگذاشتید در حالی که شما باید مدیریت می کردید،  ما با دست خالی نمی توانیم معجزه کنیم.

استاندار کرمانشاه در ادامه سخنان مدیرکل اوقاف گفت: مساجد را دولتی نکنید، اوقاف متولی مساجد است از ظرفیت خیران استفاده کنید البته اگر کسری بود ما تقبل می کنیم.

بازوند با بیان اینکه ما لیست مساجد، کتابخانه، مدارس و... را به خیران دادیم که خودشان تصمیم بگیرند، نمی توانیم آنها را اجبار کنیم، گفت: مصوب می کنیم هرچه دادیم به آموزش و پرورش عینا به شما بدهندف در حالی که حتی یک ریال هم به آنها نداده ایم.

کد خبر 4299012

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha