به گزارش خبرنگار مهر، رئیس سازمان تعریزات حکومتی امروز در همایش کارآمدی سازمان تعزیرات حکومتی در روند مبارزه با قاچاق کالا و ارز گفت: از آنجاییکه قاچاق کالا در اقتصاد، اختلال ایجاد می کند، سازمان تعزیرات حکومتی تصمیم گرفت که یک مدل توسعه ای ترسیم کند تا این امر به سایر بخش های تاثیر گذار باشد.
سید علی شاهچراغی با بیان این که در مدت 4 ماه، 8 هزار و 401 پرونده مورد رسیدگی قرار گرفته است، تصریح کرد: رای محکومیت حدود 8 هزار و 300 پرونده صادر و بعضا به مرحله اجرا در آمده است.
وی از رسیدگی به 80 هزار پرونده مربوط به قاچاق خبر داد و افزود: برخی از این پرونده ها مختومه شده اند.
رئیس سازمان تعریزات حکومتی با تاکید بر این که این سازمان در بخش همکاری برای مبارزه با قاچاق و رسیدگی به پرونده های مربوط به آن از پتانسیل بالایی برخوردار است گفت: در حال حاضر تعداد شعبات سازمان به 400 شعبه در سراسر کشور می رسد.
وی با بیان این که بدون تردید قاچاق کالا حیطه های حیات، اخلاق، معنویت و اقتصاد را دچار مشکل می کند، اظهار داشت: سود آوری در بخش قاچاق باعث کاهش سرمایه گذاری ها در بخش ورود کالاها به کشور متمرکز کرده اند.
وی پرهیز سرمایه گذاران از اقدامات تولیدی را باعث افزایش مصرف گرانی دانست و تصریح کرد: با ورود غیر قانونی کالاها حقوق حقه مردم در بخش بودجه و گمرک تضییع می شود.
شاهچراغی گسترش فقر و بی عدالتی، اخلال در سرمایه گذاری و افزایش مصرف گرانی را از پیامدهای قاچاق کالا دانست و تاکید کرد: باید با پدیده قاچاق به صورت فراگیر و هماهنگ برخورد شود.
وی با اشاره به این که سازمان مدلی را در سه سطح راهبری، عملیاتی و کاربردی ترسیم کرده است اظهار داشت: مبارزه با قاچاق مستلزم ایجاد انسجام عملیاتی و اطلاعاتی است که انسجام عملیاتی بدون انسجام اطلاعاتی ممکن است و بنابراین سازمان آمادگی تشکیل بانک اطلاعاتی را اعلام می کند.
رئیس سازمان تعزیرات حکومتی به ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا ون ارز پیشنهاد کرد عرضه خارج از شبکه فرآورده های سوختی با هدف مبارزه با قاچاق را دارد.
نظر شما