به گزارش خبرنگار مهر، محمود سالاری عصر شنبه در نشست خبری اظهار کرد: تا ندانیم در چه بستری ایستاده ایم، نمی توانیم حرکت کنیم؛ باید ظرفیت ها و چالش های شهرستان را در حوزه های مختلف به خوبی بشناسیم.
وی افزود: رامیان یکی از متنوع ترین شهرستان های استان به لحاظ تنوع قومی، مذهبی و اقلیمی است که به اعتقاد بنده این تنوع یک پتانسیل برای شهرستان محسوب شده و باید از این ظرفیت در توسعه و پیشرفت رامیان بهره ببریم.
فرماندار رامیان با اشاره به اینکه این شهرستان از نظر بستر و زیرساخت های توسعه ای به ویژه در بخش خدمات و گردشگری ظرفیت های خوبی دارد، از جاده بین المللی این شهرستان به عنوان محرک توسعه نام برد و گفت: از این جاده سالانه ۱۰ میلیون مسافر عبور می کنند اما تاکنون نتوانسته ایم از این ظرفیت استفاده کنیم.
وی با بیان اینکه در ۱۰۰ روز فعالیت خود در شهرستان، ظرفیت نیروی انسانی رامیان در حوزه مدیریت و کارشناسی را مورد بررسی قرار داده ام، تصریح کرد: رامیان از نظر نیروی انسانی ضعیف است و برای ورود کارشناسان و مدیران جاذبه ندارد.
آموزش نیروهای مدیریتی در دستور کار
سالاری با تاکید بر اینکه نیروهای انسانی شهرستان به شرایطی برای ایجاد تحرک نیاز دارند، ادامه داد: نمی شود از توسعه صحبت کنیم اما نیروی انسانی توسعه یافته نداشته باشیم از اینرو آموزش نیروهای انسانی به ویژه نیروهای مدیریتی را در دستور کار قرار داده ایم.
وی با بیان اینکه شهرستان رامیان بالاترین نرخ بیکاری را در بین ۱۴ شهرستان به خود اختصاص داده بدون اشاره به نرخ بیکاری شهرستان، اضافه کرد: نمی خواهیم بگوییم مدیران قبلی شهرستان مقصر این ماجرا هستند بلکه اعتقاد دارم شرایطی در کشور حاکم است که متاثر از سیاست های فراملی و فرا منطقه ای است و این موضوعات بیش از هر چیز به شهرستان های کوچک مانند رامیان لطمه وارد می کنند.
فرماندار رامیان با اشاره به اینکه کمترین درآمد سرانه خانوار در استان گلستان هم به این شهرستان اختصاص دارد، بیان کرد: وقتی بیکاری در کنار کمترین درآمد قرار می گیرد، خروجی آن می شود فقر و تبعات خوبی برای شهرستان ندارد.
وی خاطرنشان کرد: از اینرو اشتغال را هدف قرار داده ایم تا بتوانیم شرایط را برای ورود سرمایه گذاران تسهیل کنیم و با حمایت از سرمایه گذاری، وضعیت اشتغال را بهبود داده و نرخ بیکاری را کم کنیم.
نظر شما