محسن سلگی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان مطلب فوق اظهار کرد: امسال، سال بازیهای آسیایی است و ورزشکارانمان به این مسابقات اعزام میشوند. امکان دارد برخی هم در حاشیه اردوها حق خورده و به این رقابتها اعزام نشوند. اعزام نفرات نهایی کاملاً بستگی به نظر سرمربیان دارد. ما تصمیم داریم بر اساس نظر شورای عالی کمیته ملی المپیک، برای بازیهای آسیایی جاکارتا به صورت قطعی ۱۱ رکابزن مرد و ۲ زن را اعزام کنیم.
وی افزود: یکی از سهمیههای بخش بانوان که مشخص است، قطعاً در بخش کوهستان میباشد؛ یک نفر هم در رشته استقامت که رشته رکوردی نیست، اعزام خواهد شد. انتخاب نفر نهایی در این بخش بستگی به عملکرد ورزشکاران دارد. اگر ورزشکاران عملکرد خوبی نداشته باشند و برابر گزارش مربی، نتوانند جایگاه خوبی به دست بیاورد، شاید حتی از تصمیم خود در این بخش منصرف شویم یا تغییری در آن داشته باشیم.
مدیر تیمهای ملی دوچرخهسواری تصریح کرد: متأسفانه بعضی مسائل در این ارتباط باب شده است ولی ما اجازه نمیدهیم و کسی نمیتواند با سریال بازی کردن، داستان تعریف کردن و زنگ زدن به فدراسیون، به اردو دعوت شده یا به بازیهای آسیایی برود. اینکه یک نفر بهترین نتیجهاش در بین ۶ نفر در یک کاپ آسیایی سوم بوده و حالا انتظار دارد به بازیهای آسیایی اعزام شود، منطقی نیست.
سلگی گفت: فدراسیون دوچرخهسواری قصد دارد برای اولین بار بانوان را به بازیهای آسیایی اعزام کند. فدراسیون این ریسک را نمیکند که بخواهد چند نفر را ببرد که نتیجهای نگیرد؛ قصد داریم دو ورزشکار زن ببریم اما بستگی به عملکردشان در اردوها دارد، شاید تعداد این نفرات هم افزایش پیدا کند. به هر حال در حال حاضر اولویت ما اعزام یک رکابزن در بخش کوهستان و بعد از آن جاده است؛ ولی قطعاً تا زمان اعزام، ورزشکارانی که بهتر از نفرات مد نظر ما باشند، شاید جایگزین قبلیها شوند.
وی ادامه داد: اگر نتایج را ببینند متوجه میشوند که سطح بازیهای آسیایی ۳۰ تا ۴۰ درصد از سطح قهرمانی آسیا و ۷۰ تا ۸۰ درصد از سطح کاپهای آسیایی بالاتر است و اینطور نیست که اگر کسی در کاپ آسیایی مقام بیاورد، بخواهد مدعی شود که میتواند به این بازیها برود. خدا را شکر که نه خصومتی و نه مشکلی با کسی داریم؛ خطقرمزهای فدراسیون مشخص است و تلاش میشود تا بهترینها و شایستهترینها راهی رقابتها شوند.
مدیر تیمهای ملی دوچرخهسواری با بیان اینکه مسائل فنی باید از سرمربیان سؤال شود، گفت: ورزشکار حقش است که بداند چرا به اردو دعوت نشده یا از اردو خط خورده است، اما اینطور نیست که هر کسی بخواهد با فدراسیون تماس بگیرد؛ هیأتها زیرمجموعه فدراسیون هستند و رئیس هیأت باید از ورزشکارش دفاع کند. در خصوص مسائل فنی، نه من تصمیم میگیرم و نه دخالت میکنم؛ تنها اگر بفهمیم اتفاقاتی افتاده و حقی ضایع میشود، بررسی میکنیم، اما تا الان همه مسائل در کمیته فنی بررسی شده و مشکلی نبوده است و برای نهایی شدن نفرات نیز به غیر از عملکردشان در اردوها، عملکردشان در چند ماه گذشته نیز بررسی میشود.
وی تأکید کرد: در بحث اعزام و نتیجه تیم، مربیان تیم ملی پاسخگو هستند، اگر نقاط ضعف و قوی داشته باشند با مربی در ارتباط هستیم؛ نه اینکه شخص خاصی در مورد آنها تصمیم بگیرد.
سلگی بیان کرد: برخی رشتههای ما رکوردی هستند و با یک رکوردگیری معلوم میشود که ورزشکار میتواند به مسابقات برود یا نه و جایگاه ما معلوم خواهد شد، اما برخی هم باید به عملکرد گذشته ورزشکار نگاه کرد که آیا ورزشکار میتواند به اردو بیاید و در قالب تیم ملی به اردو اعزام شود؟ برخی رکوردها طوری است که به طور قطع نفر ما در بازیهای آسیایی آخر میشود، بنابراین در این مادهها ورزشکاری نداریم.
وی در پایان خاطرنشان کرد: به طور قطع نفراتی که قوی هستند، در اردو میمانند؛ آنهایی که لب مرز هستند، رفتارها و کردارهایی انجام میدهند که میخواهند خود را به بدنه تیم ملی بچسبانند، اما ما اجازه این کار را به آنها نخواهیم داد.
به گزارش خبرنگار مهر، در چند روز گذشته انتقاداتی در فضای مجازی از سوی بانوان رکابزن مبنی بر محق بودنشان در اعزام به بازیهای آسیایی منتشر شده بود.
نظر شما