به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام ناصر خدایاری با بیان اینکه ۶۰ موسسه زیر نظر این اداره کل در این استان در زمینه اموزش حفظ و مفاهیم قرآنی فعالیت می کنند، افزود: از این تعداد ۳۵ موسسه فعال و بقیه غیر فعال هستند.
وی با تاکید بر اینکه از سال ۱۳۹۵ تا به امروز برای هیچ موسسه ای جواز فعالیت صادر نشده است، ادامه داد: توجه به موسسه های قرآنی، رشد روزافزون فرهنگ قرآنی را در جامعه در پی دارد.
حجت الاسلام خدایاری ضمن تاکید بر اهمیت توجه به اقتصاد قرآنی اظهار کرد: منویات قرآن کریم باید به صورت کاربردی در امور جامعه کاربردی شود زیرا این کتاب آسمانی درمانگاه عظیمی برای مسلمانان است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان غربی با بیان اینکه آموزش قرآن را باید در دانشگاه ها جدی تر دنبال کرد، گفت: کاربرد قرآن در رشته های متنوع دانشگاهی باید بیان شود زیرا این امر از فراموشی قرآن در بین نسل جوان جلوگیری می کند.
حجت الاسلام خدایاری اضافه کرد: خانواده نخستین مدرسه برای فرزندانمان است و باید فرهنگ قرآنی را در بین خانواده ها رواج دهیم.
توجه جدی به تشکل های قرآنی، ایجاد فرهنگسرای قرآن و عترت، راه اندازی صندوق ویژه حمایت از فعالان قرآنی و جمع آوری بانک اطلاعاتی جامع قرآنی از پیشنهادات فعالان قرآن آذربایجان غربی بود که مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان نیز برای بررسی و اجرای آنها قول مساعد داد.
نظر شما