۹ خرداد ۱۳۹۷، ۱۴:۵۷

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خوزستان:

مشکلات خوزستان ناشی از توسعه نامتوازن است

مشکلات خوزستان ناشی از توسعه نامتوازن است

اهواز ـ مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خوزستان گفت: استان خوزستان امروز از مسائل و مشکلاتی رنج می برد که بخشی از آنها را خود به واسطه توسعه نامتوازن ایجاد کردیم.

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا ایزدی پیش از ظهر امروز چهارشنبه در مراسم تقدیر از اعضای ستاد سفر نوروزی در سالن جلسات شهید هاشمی استانداری خوزستان اظهار کرد: امروز گردشگری به عنوان یک صنعت سبز بیشترین گردش مالی را حتی بالاتر از پتروشیمی و خودروسازی به خود اختصاص است؛ بسیاری از کشورهای دنیا که زمانی محلی از اعراب نداشتند، قبرس هفت میلیارد دلار گردش مالی در حوزه گردشگری و ترکیه نیز از مرز ۲۲ میلیارد دلار عبور کرده است.

وی افزود: امروز در استان خوزستان از مسائل و مشکلاتی رنج می بریم که بخشی از آنها را خود به واسطه توسعه نامتوازن ایجاد کردیم.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خوزستان تصریح کرد: یکی از صنایع ،مسیرها و بسترهایی که می تواند با تولید امید و نشاط آفرینی فضای مناسبی برای کسب و کار و فاصله گرفتن از بزه های اجتماعی فراهم کند، گردشگری است.

ایزدی با اشاره به ظرفیت های بالای سه اثر ثبت جهانی شوش، چغازنبیل و شوشتر در استان خوزستان گفت: برای توسعه پایدار صنعت گردشگری این سه مرکز به عنوان یک مثلت قدرتمند تلقی می شوند که متأسفانه به دلیل نداشتن برنامه ای مدون هنوز نتوانستیم همان اندک ها را برای آنها فراهم کنیم.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خوزستان با بیان اینکه عملکرد جزیره ای زیبنده استان خوزستان نیست، ادامه داد: استان خوزستان با جمعیتی بالغ بر ۴ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر میراث منقول و غیرمنقول به عنوان یک پایلوت اساسی در زمره سه استان برتر گردشگری کشور قرار بگیرد.

ایزدی یادآور شد: نگاه دولت تدبیر و امید بر این است که با بهره گیری از ظرفیت های صنایع دستی و توسعه گردشگری تولید ثروت و اشتغال پایدار ایجاد کند.

وی بیان کرد: شوش سفال ۶ هزار و ۱۰۰ ساله با نقش ها و ویژگی های منحصر به فرد دارد و این به هیچ وجه زیبنده پایگاه های تمدنی خوزستان نیست که سفال را از همدان به استان وارد کنند.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خوزستان خبر داد: اعتبار جذب شده این اداره کل از حوزه سه گانه میراث، صنایع دستی و گردشگری که سال گذشته ۱۲ میلیارد تومان بوده ولی امروز به ۳۷.۸ میلیارد تومان افزایش پیدا کرده است.

ایزدی عنوان کرد: آمادگی صدور مجوز برای خانه مسافرها و باغ ویلاها را داریم چون میزان ورودی استان در ایام نوروز هیچ تناسبی با میزان اقامت مسافران نداشته که ضعف بزرگ در حوزه توسعه پایدار گردشگری است.

وی یادآور شد: روز گذشته جلسه ای با حضور رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور، مدیرعامل منطقه آزاد اروند و استاندار خوزستان داشتیم که امیدواریم تا گام های مؤثری برای توسعه گردشگری دریایی برداریم.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خوزستان با اشاره به اینکه ۱۱ کمیته با مسئولیت های مشخص در ستاد مسافران نوروزی داریم که هرکدام فعالیت های خوبی داشتند، گفت: بیش از ۲۳ نوروزگاه رسمی در ایام نوروز در شهرستان های مختلف استان خوزستان با حضور مسئولان ارشد ملی و استانی برگزار شد.

ایزدی در پایان گفت: یکی از شاخصه های توسعه های پایدار گردشگری بحث شب مانی است که به واسطه کمبود تخت در این زمینه دچار مشکل هستیم.

کد خبر 4310358

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha