به گزارش خبرنگار مهر در اراک ، در این نشست راهکارهای حضور بیشتر مردم در ارتقاء سلامت جامعه مورد تاکید و بررسی قرار گرفت.
در این نشست یک روزه که نمایندگان پایگاه های تحقیقات جمعیتی استان های مرکزی ، آذربایجان غربی ، اردبیل ، ایلام ، زنجان ، کردستان ، کرمانشاه و لرستان حضور داشتند ، رئیس مرکز توسعه و هماهنگی تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت گفت: نهادینه شدن اصل حضور مردم در سلامت خویش در گرو گسترش فعالیت های پایگاه های تحقیقات جمعیت است.
دکتر ناصر کلانتری تصریح کرد: امروزه نتیجه برخی از مبانی مهم توسعه بهداشتی به دلیل عدم مشارکت کافی کمرنگ شده است.
وی با تاکید بر اهمیت ایجاد مشارکت بیشتر در مردم برای به ثمر رسیده فعالیت های اجتماعی و بهداشتی گفت: سلامت زیر بنای ایجاد توسعه پایدار است که باید با اطلاع رسانی و بیان اهمیت آن بتوان زمینه تحقق مشارکت عملی مردم را فراهم کرد.
استاندار استان مرکزی نیز در این نشست گفت: ایجاد هماهنگی در فعالیت های گروهی پایگاه ها ، اجرای پژوهش در ظرفیت های محلی ، برقراری ارتباط با سازمان ها و اطلاع رسانی را موفقیت بیشتر پایگاه های تحقیقات جمعیتی عنوان کرد.
عبدالله سهرابی افزود: پایگاه تحقیقات جمعیتی اراک در اسفند سال ۸۳فعال شده و هم اینک ۳۴هزار نفر را تحت پوشش دارد.
وی گفت: طی فعالیت این پایگاه ۱۲طرح تحقیقاتی ویژه مردم ساکن درمنطقه انجام شده است.
در ادامه این نشست ، دکتر مجید رمضانی ، رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی گزارشی از وضعیت دانشگاه ، بیمارستان های تحت پوشش و دانشجویان ارائه کرد.
نظر شما