به گزارش خبرنگار مهر ، خبر شب گذشته یکی از برنامه های خبری تلویزیون به همین کوتاهی بود و تصویر سوخته ای از یک مرد که معلم نام داشت.
حادثه سوختن دانش آموزان را در سفیلان دیدیم و هیچ نگفتیم ، بخاری های زیادی در گوشه و کنار نقاط محروم این مرز و بوم شعله کشیدند ، چهره های معصوم دانش آموزان روستای محروم درود زن به تصویر کشیده شدند اما باز هم اتفاقی نیفتاد.
راستش دیگر خسته شدیم از بس حرف های تکراری شنیدیم و نوشتیم و کسی بر این سئوال بی پاسخ جوابی نداد.
حالا یک معلم با در آغوش گرفتن بخاری مدرسه جان تعدادی بچه محصل را نجات داده و خود مانده با تن و صورتی مجروح اما قلب جامعه از شنیدن این اخبار ترک بر می دارد.
خیلی ها می پرسند تا کی باید ببینیم و هیچ نگوییم. شاید خیلی ها بگویند ریشه استفاده از وسایل گرمایی غیر مجاز در مدارس نزدیک و دور دست ، کمبود اعتبارات است.
این در حالی است که رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار مهر ، نبود اعتبارات ایمن سازی تجهیزات گرمایی مدارس را توجیهی بیش نداست.
دکتر علی عباسپور تهرانی فرد با ابراز تاسف از حادثه اعلام شده ، گفت: تا کنون در مورد جزئیات این اتفاق اطلاعاتی به دستم نرسیده است اما با قاطعیت می توانم بگویم ، ضعف مدیریتی علت اصلی این حوادث است و نه کمبود بودجه.
وی خاطر نشان ساخت: گرچه دولت در اختصاص رقم درخواستی 900 میلیارد تومانی تنها 270 میلیارد تومان برای وزارت آموزش و پرورش در نظر گرفته و این امر کم لطفی دولت نسبت به تعلیم و تربیت است اما نبود مدیریت مطلوب دلیل عمده این نوع حوادث به شمار می رود.
عباسپور یاد آور شد: از روسای سازمان های آموزش و پرورش انتظار نداریم به مقاوم سازی مدارس بپردازند اما از این مسئولان با قاطعیت می خواهیم از سهم بودجه های استانی برای رعایت حداقل ایمنی در مدارس استفاده کنند.
نظر شما