منصور فرجي در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهرافزود : براي بررسي طرح ها و برنامه هاي آموزش عمومي كميته اي با مسئوليت معاونت آموزش و پرورش راهنمايي متشكل از معاونت آموزش و پرورش ابتدايي ، عشايري و معاونت ارزشيابي تمام طرح ها و برنامه هاي معاونت عمومي وزارت آموزش و پرورش را مورد بررسي قرار مي دهد.
وي با تاكيد بر اين كه حاصل نتايج اين كميته به زودي مشخص شده و به وزير اعلام خواهد شد ، افزود : اين كميته برنامه تمام كتاب هاي درسي ، عملكرد معلمان و طرح هايي كه براي آنها درنظر گرفته شده و فعاليت هاي دانش آموزان را مورد بررسي قرار مي دهد.
فرجي با اشاره به اين كه در نظام آموزشي كشور آموزش از پرورش جدا شده است ، افزود : درنظام آموزشي كشورهاي پيشرفته آموزش در كنار پرورش قرار دارد و دانش آموزان ضمن آموزش دروس ، آنها را در زندگي روزانه خود به كار مي گيرند. دانش آموز بايد هم آموزش هاي علمي لازم را بياموزد و هم اين آموزش ها را در جامعه اطراف خود به اجرا در آورد.
وي با اشاره به اين كه بسياري از فارغ التحصيلان نظام آموزشي كشور حتي قادر به برقراري كمترين ارتباط با افراد جامعه نيستند ، افزود : يكي از عمده ترين ضعف هاي نظام آموزشي كشور اين است كه دانش آموزان با مهارت هاي زندگي و اصول شهروندي آشنا نيستند و اگر اين روال ادامه پيدا كند نه تنها دانش آموزان افراد خلاقي نخواهند شد ، بلكه از به كارگيري حداقل اطلاعات خويش نيز عاجز خواهند ماند.
نظر شما