دكتر سيد هادي معتمدي در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر با بيان اين مطلب گفت : متاسفانه ما در جامعه با فرهنگي مواجه هستيم كه در آن دختران تحصيلكرده دانشگاهي به هنگام تشكيل زندگي ، حاضر به ازدواج با پسراني كه تحصيلات كمتري نسبت به آنها دارند، نيستند و همين امر موجب شده كه در سالهاي اخير سن دختران تحصيلكرده مجرد در جامعه افزايش يابد .
وي افزود : ما يا بايد اين فرهنگ را در جامعه از بين ببريم و يا تعداد پسران تحصيلكرده را افزايش دهيم ، در غير اين صورت جامعه طي 10 سال آينده با بحران افزايش دختران تحصيلكرده اي كه همسر همطراز و مناسبي براي زندگي پيدا نمي كنند ، مواجه خواهد شد .
معتمدي اظهار داشت : افزايش مهريه ، عدم ورود متناسب دختران و پسران به دانشگاه ، بالا رفتن توقع دختران در هنگام ازدواج و سخت گيري خانواده ها موجب شده كه امكان ازدواج براي پسران روز به روز كاهش مي يابد .
مدير كل دفتر آسيب ديدگان بهزيستي با انتقاد از برخي آمارها كه در خصوص افزايش تعداد دختران نسبت به پسران يا بالعكس اظهار داشت : آنچه در حال حاضر حساسيت كارشناسان و صاحبنظران را برانگيخته است ، كاهش تعداد پسران آماده به ازدواج و دربرابر آن افزايش آمادگي دختران براي تشكيل زندگي در سالهاي اخير است ، با توجه به اين امر پيش بيني مي شود كه طي 20 سال آينده بيش از 6 ميليون داماد ( پسراني كه آمادگي ازدواج داشته باشند ) كم داشته باشيم .
وي اظهار داشت : رسانه ها و مطبوعات بايد در خصوص اين امر اطلاع رساني هاي لازم را انجام دهند تا جامعه از همين حالا اين خطر را احساس كند و مسوولين و متوليان امرنيز بايد تمام كوشش خود را در جهت ايجاد زمينه هاي مناسب براي ازدواج آسان دختران و پسران را فراهم كنند .
نظر شما