به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه خبری پلیس گلستان سرهنگ مسعود فروزان اظهار کرد: در پی اخبار دریافتی مبنی بر تصرف اراضی ملی در یکی از روستاهای شهرستان بندرگز، مراتب به صورت ویژه در دستور کار ماموران پلیس آگاهی قرار گرفت.
وی افزود: در همین راستا تیمی ویژه، متشکل از عوامل پلیس آگاهی به اتفاق نماینده اداره منابع طبیعی به آدرس مورد نظر اعزام شدند.
فروزان ادامه داد: در پی نقشه برداری و جانمایی از عرصه اراضی ملی مورد نظر و استعلامهای صورت گرفته مشخص شد، متهم پنج هزار و ۹۰۰ متر مربع از اراضی ملی را به ارزش ریالی ۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال به صورت غیرمجاز تصرف کرده است.
وی تصریح کرد: با هماهنگی مرجع قضائی، فرد مورد نظر دستگیر و به پلیس آگاهی منتقل که در تحقیقات تخصصی انجام شده به دلیل نداشتن مدارکی مبنی بر اثبات مالکیت به جرم خود اعتراف کرد و پرونده برای انجام مراحل قانونی به مراجع قضائی ارسال شد.
جانشین فرمانده انتظامی گلستان در پایان ضمن تاکید بر عزم جدی پلیس در برخورد با پدیده زمینخواری، خاطرنشان کرد: شهروندان می توانند در صورت اطلاع از وقوع این پدیده و اطمینان از صحت آن مراتب را از طریق مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ گزارش کنند.
نظر شما