۲۴ خرداد ۱۳۹۷، ۱۵:۵۹

رئیس پلیس فتا گلستان:

نصب فیلترشکن موجب خالی شدن حساب بانکی شهروند گلستانی شد

نصب فیلترشکن موجب خالی شدن حساب بانکی شهروند گلستانی شد

گرگان- رئیس پلیس فتا گلستان گفت: نصب فیلترشکن سبب خالی شدن حساب بانکی شهروند گلستانی شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا، ابراهیم پرسا با اشاره به آسیب‌های متعدد فضای مجازی اظهار کرد: شهروندان نسبت به حفظ و نگهداری از اطلاعات شخصی خود حساسیت بیشتری داشته باشند.

وی افزود: بسیاری از دعاوی مربوط به سوء‌استفاده از اطلاعات شخصی افراد، ناشی از عدم تسلط کاربران در بحث امنیت اطلاعات و نحوه نگهداری و حفظ اطلاعات شخصیاست که متاسفانه درصد زیادی از پرونده‌های متشکله در مراجع قضائی به علت سهل انگاری خود کاربران در حفظ اطلاعات شخصی‌شان است.

وی تاکیدکرد: کاربران به هیچ عنوان فضای مجازی را محیطی امن و قابل اعتماد تصور نکنند و به امنیت و حفاظت از اطلاعات خود توجه بیشتری داشته باشند و از ذخیره اطلاعات شخصی و محرمانه خود بر روی دستگاه‌هایی که مستقیماً به اینترنت متصل می‌شوند خودداری کرده و برای ذخیره سازی اطلاعات از لوح‌های فشرده و هارد اکسترنال که در آنها تکنولوژی رمزکننده به کاربرده شده، استفاده کنند.

رئیس پلیس فتا استان گلستان به کاربران شبکه‌های اجتماعی توصیه کرد: اطلاعات خصوصی و مهم خود را بر روی رایانه، گوشی و تجهیزات قابل حمل ذخیره نکنند و اطّلاعات و تصاویری که نشان‌دهنده‌ هویّت آنهاست را به هیچ عنوان به اشتراک نگذاشته و پوشه‌های حاوی اطلاعات خود را رمزگذاری کنند.

سرهنگ پرسا افزود: کلاهبرداران اینترنتی با ارسال لینک‌ها و فایل‌های آلوده حاوی بدافزار که عناوین جذاب و تحریک کننده دارد اقدام به فریب کاربران می‌کنند  لذا از باز کردن ایمیل‌ها، تصاویر و فایل‌هایی که حاوی محتوای مشکوک هستند جداً خودداری کنید.

رئیس پلیس فتا گلستان به شهروندان توصیه کرد: قبل از اینکه مطلبی را در فضای مجازی منتشر کنید یا به اشتراک بگذارید اولا خوب فکر کنید که آیا حاوی اطلاعات شخصی و محرمانه است یا خیر؟ دوما دقت کنید محتوا را برای چه کسی می‌فرستید.

وی افزود: در استفاده از اینترنت و فضای مجازی با برنامه عمل نموده و بی‌هدف اقدام به بازکردن لینک‌ها و صفحات مختلف نکنید و با توجه به تنوع  محتوا، زمان استفاده از فضای مجازی را متناسب با خواسته‌هایتان، برنامه‌ریزی کنید. 
 

کد خبر 4321213

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha