به گزارش خبرنگار مهر، علی اصغر موسوی کیا ظهر شنبه در شورای اداری خراسان جنوبی بیان کرد: بیش از ۱۰ هزار دانشآموز در نوار مرزی داریم.
وی با بیان اینکه ۵۷ درصد از همکاران آموزشی خانم و ۴۳ درصد آقا هستند، افزود: باید شرایطی مهیا کنیم تا نیروها در مرز ماندگار شوند.
موسوی کیا با بیان اینکه در سال جاری ۱۶۵ هزار دانشآموز خواهیم داشت، گفت: این افراد تحت تکفل ۱۵ هزار نفر از کارکنان آموزشی قرار میگیرند.
سرپرست آموزش و پرورش خراسان جنوبی بیان کرد: سال جاری هزار و ۱۳۷ نیروی انسانی کمبود خواهیم داشت.
وی با بیان اینکه باید به دنبال تجمیع کلاسهای درس زیر نُرم برویم، گفت: ۳۴ درصد از مدارس ابتدایی زیر ۱۵ نفر و ۳۰ درصد نیز زیر ۳۰ نفر هستند.
موسوی کیا همچنین ۱۷ هزار دانشآموز شبانهروزی داریم در ۱۱ هزار نفر خوابگاهی هستند، گفت: هفت درصد از ظرفیت خوابگاهها خالی است.
سرپرست آموزش و پرورش خراسان جنوبی کمبود فضای آموزشی را از دیگر مشکلات موجود دانست و گفت: در مسکن مهر ۲۴۴ کلاس درس کمبود داریم که از این میزان ۱۰۲ کلاس در مهرشهر است.
وی با بیان اینکه در شهرک اقماری حاجیآباد نیز تمام مدارس دو شیفته است، گفت: مدرسهای در این شهرک در حال ساخت داریم که اگر به اتمام نرسد باید کلاسهای موجود را سه شیفته کنیم.
موسوی کیا اعتبار لازم برای ایجاد این پروژه را ۷۰۰ میلیون تومان دانست و گفت: با اجرای این پروژه نیاز فعلی دانشآموزان در حاجیآباد رفع میشود.
وی با بیان اینکه ۱۲ مدرسه تخریبی در بیرجند داریم که پنج مدرسه ساخته شده است، گفت: همچنین ۲۸۸ کلاس درس در بیرجند دو نوبته هستند.
موسوی کیا بیان کرد: از دستگاههای اجرایی خواستاریم اماکنی از آموزش و پرورش در اختیاردارند را در به این نهاد بر گردانند.
وی با بیان اینکه آمادگی داریم مکانهای بلااستفاده را اجاره کنیم، گفت: همچنین خواستاریم آن قسمت از فضای پادگان بیرجند که تخلیهشده در اختیار آموزش و پرورش قرار گیرد.
وی با اشاره به استقرار پایه دوازدهم ویژه فنی و حرفهای و کاردانش بیان کرد: با تحقق این امر نیازمند ۲۰ میلیارد تومان تجهیزات هستیم.
سرپرست آموزش و پرورش خراسان جنوبی بیان کرد: در حال حاضر یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان اعتبارات دولتی و ۲۳۰ میلیون تومان اعتبار از محل فروش گاز در اختیارداریم.
نظر شما