به گزارش خبرگزاری مهر ، مهندس فرهاد یعقوبی در جلسه شورای معاونین در منطقه 2 شهرداری تهران ، با تاکید بر اینکه تدبیر شهردار تهران توجه ویژه به محلات در سال آینده است گفت: مردم باید توسعه را در سطح محله خود در طول سال کاملا احساس کنند و در موضوعاتی همچون رفت و روب ، فضای سبز، زیباسازی و به طور کلی هرچه که به حوزه خدمات شهری مربوط می شود و در مقابل چشمان مردم قرار دارند باید ارتقای سطح کیفیت خدمات دهی مطلوب با جدیت مد نظر شهرداران مناطق و نواحی قرار داشته باشد.
وی تاکید کرد: لازم است شهرداران نواحی هر روز صبح قبل از اینکه در محل کار خود حاضر شوند یک دور حداقل یک ساعته در سطح ناحیه تحت پوشش خود زده و از نزدیک با بازدید میدانی از صحت و سقم عملکرد پیمانکاران مطلع شوند تا نقاط ضعف و قوت ها را شناسایی کنند.
معاون امور مناطق شهرداری تهران با تاکید بر اینکه ارتقای خدمات رسانی در سطح مناطق باید روز به روز افزایش پیدا کنند تصریح کرد: تا انتهای سال باید طرح جامع و تفصیلی تمام مناطق داده شود.
وی از بررسی طرح ساختار نواحی در معاونت هماهنگی و برنامه ریزی شهرداری تهران خبر داد و گفت: با آماده شدن طرح ساختار نواحی، حیطه اختیارات و تمام اختیاراتی را که شهرداران مناطق می توانند به شهرداران نواحی واگذار کنند مشخص خواهد شد.
یعقوبی تصریح کرد باید به نواحی هویت داده شود چراکه هم اکنون فشار بسیاری بر روی نواحی وجود دارد و این در حالیست که اکثر این نواحی از امکانات محدودی برخوردار هستند.
وی با تاکید بر اینکه ستاد برف روبی منطقه 2 باید تا پایان فصل زمستان کاملا فعال باشد تا به محض نیاز به صورت سازماندهی شده وارد عمل شوند تصریح کرد: در بحث برف روبی در مناطق شمالی شهر تهران نباید فقط اتوبان ها و معابر شریانی را مد نظر قرار داد بلکه باید تا جای ممکن معابر درجه 2و 3 و حتی جلوی درب خانه شهروندان نیز برف روبی شود.
معاون امور مناطق شهرداری تهران از اختصاص 5 میلیارد تومان از اعتبارات LC از سوی معاونت مالی و اداری شهرداری تهران به پروژه یادگار امام که در منطقه 2 واقع شده است خبر داد و گفت: با تخصیص این اعتبار امیدواریم تا شب عید بتوانیم امکان عبور خودروها را از این بزرگراه فراهم کرده و یک عیدی به شهروندان تهرانی بدهیم.
یعقوبی با اشاره به ضرورت توجه ویژه به دو سامانه 137 و 1888 از سوی شهرداری های مناطق و نواحی تصریح کرد: سامانه 137 انعکاس دهنده مطالبات و نیازهای شهروندان تهرانی در حوزه شهری است و 1888 نیز به عنوان سیستم نظارتی شهروندان تهرانی بر مدیریت شهری عمل می کند.
وی با تاکید بر اینکه اگر 137 و 1888 نتواند به مدیران منطقه اولویت ها را نشان دهد ، از کارآیی و رسالت اصلی خود دور خواهد شد تصریح کرد: افزایش تماسهای شهروندان تهرانی با سامانه 137 و 1888 بیانگر افزایش مشارکت های مردمی در حوزه مدیریت شهری بوده و در همین راستا ما نیز باید بسترهای لازم را برای این مشارکت فراهم کنیم.
نظر شما