۹ تیر ۱۳۹۷، ۸:۱۱

ابوالقاسم معارفی به مهر گفت:

افشای یک راز در «چشم اندازی در مه»/ ۴۰ سال در انتظار اجرا بودیم

افشای یک راز در «چشم اندازی در مه»/ ۴۰ سال در انتظار اجرا بودیم

کارگردان نمایش «چشم اندازی در مه» عنوان کرد این اثر نمایشی که در سال ۵۷ نوشته شده مسایلی انسانی را مطرح می کند که این روزها به دست فراموشی سپرده شده است.

ابوالقاسم معارفی نویسنده و کارگردان نمایش «چشم اندازی در مه» که از ۱۸ خرداد در تماشاخانه شانو روی صحنه است به خبرنگار مهر گفت: متاسفانه از استقبالی که از نمایش می شود راضی نیستم البته بازخوردهایی که از کار می شود رضایت بخش است اما تماشاخانه شانو تماشاگران قابل توجهی ندارد و ما هر شب منهای مهمانانی که برای دیدن نمایش دعوت می کنیم میزبان ۱۰ تا ۱۵ نفر مخاطب هستیم.

وی ادامه داد: البته من از کار راضی هستم و نمایش همانطور که می خواستم از کار درآمده است و بازیگران هم بدون چشمداشت تمام توانشان را برای اجرا گذاشته اند ولی به دلیل اطلاع رسانی اندک و نداشتن روابط عمومی شاهد استقبال خوبی نبوده ایم.

این نویسنده تئاتر با اشاره به اینکه این اثر نمایشی را در سال ۵۷ نوشته و قرار بود در همان سال به عنوان یک تئاتر تلویزیونی ضبط شود اما این اتفاق به دلیل رخدادهای آن سال ها میسر نشد، توضیح داد: در سال ۹۳ داوود رشیدی که در همان سال ها از دست اندرکاران این اجرا بود پیشنهاد داد که مجددا نمایش را آماده اجرا کنم. من متن را دوباره بازنویسی کردم تا برای حضور در جشنواره تئاتر فجر آن سال آماده شود اما باز هم این اتفاق نیفتاد ولی نمایشنامه ۲ بار در سالن انتظامی و فرهنگسرای ابن سینا روخوانی شد تا اینکه مجدد به پیشنهاد خانم احترام برومند تصمیم گرفتم نمایش را برای اجرا آماده کنم.

معارفی درباره داستان نمایش توضیح داد: داستان این نمایش درباره ارثیه قابل توجهی است که به افراد یک خانواده می رسد و همین مساله باعث ایجاد تقابل و مشکلاتی بین ۲ تن از اعضای خانواده که عشق نافرجامی نیز بینشان جریان داشته، می شود به این ترتیب که یکی از آنها قصد دارد زمین به ارث رسیده را که ویرانه ای بیش نیست به باغ تبدیل کند و دیگری دوست دارد در آنجا دست به ساخت و ساز بزند و در میان این مجادله ها مشخص می شود که جنایتی نیز رخ داده است. مطرح شدن مسایل انسانی که این روزها به فراموشی سپرده شده حرف اصلی این نمایش است.

کارگردان «خرمالوهای گس» در پایان صحبت هایش عنوان کرد: دکور نمایش با توجه به شرایطی که داشتیم و امکانات تماشاخانه سنگین نیست و ما تلاش کردیم فضای یک خانه قدیمی را بازسازی کنیم. این نمایش اثری رئالیستی است که تنها در یک صحنه که نشان دهنده عصاره نمایش است فضایی ذهنی را به نمایش می گذارد همچنین در بازنویسی هایی که روی کار انجام شده است اتفاقات به روز شده و در زمان حال رخ می دهد.

 علاقه‌مندان برای دیدن نمایش «چشم اندازی در مه» که تا ۱۰ تیرماه هر روز غیر از شنبه‌ها ساعت ۲۱ به صحنه می‌رود، می‌توانند به تماشاخانه شانو به آدرس خیابان انقلاب، خیابان وصال شیرازی، روبروی انتقال خون، کوچه فرهنگی مراجعه کنند.

علیرضا درویش‌نژاد، شقایق مسافر، قدرت‌الله دلاوری، فروغ بهرامی، حمیدرضا سعیدپور، فرداد صفاخو و صادق توکلی بازیگران این اثر نمایشی هستند.

کد خبر 4330091

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha