به گزارش خبرنگار مهر، شاهین فتحی صبح چهارشنبه در گردهمایی چندروزه معاونان سازمان امداد و نجات سراسر کشور در همدان تأکید کرد: مهمترین چالش کشور در حوزه کاری ما حوادث و ریسک بالای آن است چنانکه با نگاه به وقایع سال گذشته نظیر زلزله، سقوط هواپیما و غیره میبینیم که تنوع و شدت این حوادث منجر به درگیری مستمر نیروهای عملیاتی بوده که علاوه بر ریسک بالا، مستلزم آمادهباش نیروها است.
وی بابیان اینکه ایران کشوری پرحادثه و توانایی ما در پاسخگویی خوب است، گفت: باید این نکته را در نظر داشت که امکانات در مقایسه با وضعیت خطرپذیری مناسب نیست و باید این موضوع برای حاکمیت اصل بوده و برای دولتها در اولویت قرار گیرد.
معاون عملیات سازمان امداد و نجات کشور با تأکید بر اینکه پاسخگویی یکی از مراحل چرخه مدیریت بحران است، عنوان کرد: باید در بخش آمادگی، بازتوانی و بازسازی نیز حضور پررنگی داشته و جامعه را برای پاسخگویی آماده کرد.
فتحی بابیان اینکه در حال حاضر با توجه به قانون مدیریت بحران کشور، تعامل بین دستگاهها وجود دارد اما با توجه به تنوع حوادث باید این تعامل بیشازپیش شود، گفت: هرچقدر تعامل بیشتر باشد تلفات کاهش خواهد یافت.
همدان ظرفیتهای بسیاری در ابعاد مختلف دارد
مدیرکل مدیریت بحران استانداری همدان نیز با بیان اینکه استان همدان ظرفیتهای بسیاری در ابعاد مختلف دارد، عنوان کرد: از میان سه رویداد بینالمللی که در سال جاری در ایران برگزار خواهد شد دو رویداد به میزبانی استان همدان خواهد بود.
علیمردان طالبی عنوان کرد: در یک بررسی صورت گرفته از موضوعات ایمنی و امدادرسانی در منابع فقهی نکات قابلتوجهی به چشم میخورد کما اینکه در منابع اسلامی صدقه به معنای راهنمایی کردن نیز آمده و اینکه همه فکر میکنند تنها اعطای مال به فقیر صدقه است، اینطور نبوده بلکه صدقه برای نیازمند بوده و کمکهای امدادگران به افراد نیازمند نوعی صدقه محسوب میشود.
وی با بیان اینکه امدادگران سربازان گمنام عرصه خدمترسانی هستند، عنوان کرد: این نوع کمک کردن بالاترین صدقه است و باید خداوند اجر واقعی شما را بدهد.
نظر شما