۷ تیر ۱۳۹۷، ۸:۵۲

رئیس هیات اسکواش استان مرکزی خبر داد؛

استان مرکزی میزبان مسابقات بین المللی اسکواش جام امیرکبیر

استان مرکزی میزبان مسابقات بین المللی اسکواش جام امیرکبیر

اراک- رئیس هیات اسکواش استان مرکزی از میزبانی اراک برای مسابقات بین المللی اسکواش جام امیر کبیر و رقابت های قهرمانی اسکواش دختران و پسران زیر ۱۹ سال کشور خبر داد.

سوسن طوفانی در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: مسابقات بین المللی اسکواش جام امیرکبیر آذرماه سال جاری و رقابت های قهرمانی کشور دختران و پسران زیر ۱۷ و ۱۹ سال، شهریور ماه سال جاری به میزبانی اراک برگزار می شود.

وی افزود: هم اکنون یکی از مربیان اسکواش استان مرکزی به نام شیوا تجویدی به عنوان سرپرست و کمک مربی در تیم ملی بانوان اعزامی به مسابقات جاکارتا در اردوی آمادگی حضور دارد.

طوفانی خاطر نشان کرد: ورزش اسکواش از جمله ورزش های پر تحرک مورد علاقه نوجوانان و جوانان به شمار می رود. هیات اسکواش استان مرکزی با برنامه ریزی عملیاتی از جمله برپایی کلاس های آموزشی با هدف پر کردن اوقات فراغت جوانان و استعداد یابی به دنبال پرورش استعدادهای موجود در استان هستیم.

رئیس هیات اسکواش استان مرکزی ادامه داد: با این روش پشتوانه سازنده و قوی در ورزش اسکواش استان در حوزه های حرفه ای و قهرمان پروری و همگانی ایجاد می شود.

طوفانی اعزام تیم های دختران و پسران به مسابقات ایران جونیور به میزبانی تهران، آموزش و توسعه ورزش اسکواش در شهرستان های استان مرکزی، استعدادیابی و جذب حامی مالی، حضور بانوان و آقایان در مسابقات لیگ برتر کشور، برگزاری مسابقات اسکواش به مناسبت های مختلف با هدف توانمندسازی ورزشکاران، برگزاری کارگاه های تخصصی برای مربیان و داوران، برپایی دوره های عمومی داوری و مربیگری و... را بخشی از برنامه های هیات اسکواش استان مرکزی در سال جاری عنوان کرد.

رئیس هیات اسکواش استان مرکزی بیان داشت: هم اکنون بیش از ۱۵۰ ورزشکار سازمان یافته در این رشته ورزشی در استان مرکزی فعالیت دارند. همچنین ۱۱ مربی شامل پنج مربی مرد و شش مربی زن و شش داور شامل پنج داور زن و یک داور مرد با درجه بین المللی با این هیات همکاری دارند.

کد خبر 4332884

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha