حسن پولادی، مسئول جشنواره داخلی شبکه جهانی صدای آشنا، درباره داوری آثار این شبکه به خبرنگار مهر گفت: "در بخش داخلی جشنواره تمام برنامه های شبکه که به صورت روتین پخش می شوند، قابلیت شرکت در جشنواره را دارند. ما فراخوان جشنواره برای برنامه سازان ارسال کرده ایم. رویکردهای برنامه ها می تواند در زمینه های مختلف چون ادبی، هنری، موسیقی، سینما، معارف دینی، اقتصاد و ... باشد."
وی در ادامه افزود: "ما از اوایل دی ماه کار داوری آثار این شبکه را شروع کردیم و تعدادی از برنامه ها داوری شدند و مابقی آثار شبکه صدای آشنا نیز بازشنوایی می شوند. کار داوری با فرم جدیدی و بر مبنای سیاست شبکه صدای آشنا انجام می شود. ما در هفته شش تا هشت ساعت با حضور داوران آثار را بازشنوایی می کنیم و طبق برنامه ریزی که انجام دادیم تا اواسط اسفندماه امسال کار داوری تمام و نتایج نهایی مشخص می شود."
مدیر نظارت و ارزشیابی شبکه جهانی صدای آشنا با اشاره به داوران گفت: "داود جمشیدی، رضا معینی، نصرت اله بابایی، محمدمحسن رفیعی، سامان پارسا، نجیبه معصومه زاده و خودم آثار را داوری می کنیم. کار داوری در دو مرحله انجام می شود. مرحله اول در ارتباط با انتخاب برنامه ها از سوی برنامه سازان است که از میان برنامه های پخش شده، بنا به سلیقه شان می توانند یک برنامه را انتخاب و معرفی کنند و بخش دوم مربوط به آثاری است که دبیرخانه جشنواره یک برنامه را انتخاب می کند. مجموع این دو مرحله داوری اواسط اسفندماه مشخص می شود."
پولادی خاطرنشان کرد: "ما باید حجم زیادی از آثار را داوری کنیم که بالغ بر 70 ساعت می شود. فرم داوری همان فرم سال های قبل است، فقط بنا به تغییراتی که در جشنواره شده، تغییراتی انجام دادیم. این فرم شامل شش بند (تهیه کنندگی، سردبیر، نویسندگی، گویندگی، گزارش نویسی و کارشناس مجری) بررسی می شود. در هر عنوان سه نفر برتر انتخاب می شود."
وی درباره ساخت برنامه برای مخاطبان شبکه صدای آشنا و خطوط قرمز این شبکه گفت: "مخاطبان این شبکه نیازهای متفاوتی دارند. ما سعی می کنیم این مسئله را مد نظر قرار دهیم، چرا که رقیبان ما در عرصه رسانه متفاوت هستند. گروههای برنامه ساز این شبکه در کنار اعمال سیاست های شبکه نیاز مخاطبان را هم رفع می کنند. ما در این شبکه سعی کردیم نیاز مخاطبان را به فرهنگ و زبان ایرانی و موسیقی اصیل ایرانی تامین کنیم. تفاوتی بین این شبکه و شبکه های داخلی وجود ندارد، چرا که ما هم تابع سیاست های کلی صدا و سیما هستیم. اما دست ما در مباحث فرهنگ، تاریخ و موسیقی بازتر است و این تفاوت نشات گرفته از مخاطبان ماست."
مدیر نظارت و ارزشیابی صدای آشنا گفت: "پخش موسیقی های سنتی، مقامی و اصیل ایرانی در اولویت برنامه های این شبکه قرار دارد. علاوه بر آن برای ارتباط بیشتر مخاطبان با برنامه سعی می کنیم موسیقی را به صورت زنده اجرا کنیم."
نظر شما