این نویسنده معاصر درگفتگو با خبرنگارمهر، با بیان این مطلب ، افزود : مسئله اصلی این است که چرا برخی نهادهای غیردولتی از مطرح کردن دریافت کمک ازطرف دولت خودداری می کنند ؟ چرا کسانی که داعیه دارحمایت ازادبیات هستند به حرف و قول خودشان ازعنوان کردن دریافت چنین کمکی خودداری می کنند و ادعای مظلومیت می نمایند .
راضیه تجارتصریح کرد : همه افراد جامعه به گردن دولت حق دارند و می توانند ازدولت طلب کمک کنند ، وزارت ارشاد هم بخشی از دولت است و نویسندگان هم ازشهروندان جامعه .
عضو انجمن قلم ایران ادامه داد : کسانی که متولیان جوایزهستند ازدوستداران ادبیات هستند و اگرجایزه ای تا مرزعدم فعالیت پیش می رود ، صرفا گریبانگیرمشکلات مادی نشده است . گاهی خود متولیان انگیزه خود را ازدست می دهند ، بهتر است در این گونه موارد ژست سیاسی نگیریم و بدانیم وظیفه ارشاد هم کمک به اشاعه فرهنگ است .
تجار برخی داوری ها را دچار اشکال دانست وعنوان کرد : متولیان جوایز غیر دولتی نمی توانند به شکل مداوم از جیب خودشان خرج کنند .
وی تصریح کرد : اگر داوری صحیح و اصولی باشد جایزه ارزش حقیقی خود را از به دست می آورد و برمخاطبین آن افزوده می شود . دراین شکی نیست که جوایزتوانسته اند حضورخود را اثبات کنند و حتی گاه تاثیرگذاری آنها تا جایی بوده که به گرته برداری و تقلید انجامیده و آثاری را پدید آورده است که زیرمجموعه اثربرنده قرار می گرفتند .
آخرین اثر چاپ شده راضیه تجار مجموعه داستانی " آرام شب به خیر" است که مجموعه ای با درونمایه های زنانه است .
نظر شما