اسماعیل غنیان در گفتگو با خبرنگار مهر، درباره تسهیلات اشتغالزایی روستایی و افزایش ماندگاری روستائیان، بیان کرد: از محل منابع صندوق توسعه ملی برای تسهیلات اشتغالزایی استان سمنان طی سال گذشته و جاری مجموعاً ۹۲۰ میلیارد تومان در نظر گرفتهشده که فقط به روستاها، عشایر و شهرهای زیر ۱۰ هزار نفر تعلق خواهد گرفت.
وی افزود: از این میزان تاکنون ۹۰ میلیارد تومان برای واریز بهحساب مردم و متقاضیانی که به بانکها مراجعه کردند، بهحساب چهار بانک عامل در سطح استان واریزشده است.
اشتغال روستایی مهاجرت را کاهش میدهد
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان سمنان، افزایش تولید و اشتغال پایدار در مناطق روستایی را مهمترین هدف این تسهیلات حمایتی از طرحهای اشتغالزا دانست و گفت: امروز با پدیده شوم مهاجرت به شهرها روبرو هستیم که امیدواریم چنین طرحهایی بتوانند به اشتغال منجر شده و از مهاجرت بکاهند.
غنیان، حاشیهنشینی، فقر، اعتیاد، طلاق، مشکلات اجتماعی و معاش و ... را در زمره تبعات منفی مهاجرت به شهرها دانست و گفت: افزایش ماندگاری روستائیان با عنایت به خشکسالیهای اخیر، تنها در گروه اشتغال و بهبود وضعیت اقتصادی میسر است.
وی افزود: در کنار کاهش مهاجرت و ایجاد اشتغال پایدار در روستاها، دولت در ارائه تسهیلات طرحهای اشتغالزایی، هدف سومی را نیز دنبال میکند که همانا، اقتصاد مقاومتی افزایش تولید و همچنین شعار سال۹۷، مد نظر رهبری معظم انقلاب اسلامی است.
نظر شما