به گزارش خبرنگار مهر، سید مهدی طبیبزاده پیش از ظهر شنبه در همایش تجلیل از مدیران برتر صنعتی و معدنی استان کرمان بیان کرد: کمیسیون بیمه و بانک در راستای مسائل صنعت و معدن تلاشهای خوبی انجام دادهاند گرچه مشکلات هنوز پابرجاست.
وی افزود: در شرایط سخت فعلی صحبت کردن از مشکلات، مشکلی را حل نمیکند و باید در صدد رفع مسائل باشیم.
طبیبزاده گفت: ما از لحاظ معدنی و کشاورزی رتبه اول کشور را به خود اختصاص دادهایم و استان دوم دسترسی به آب بعد از خوزستان هستیم.
وی بیان کرد: متاسفانه علیرغم امکانات و ظرفیت های خدادادی، نیروی انسانی تحصیل کرده و مراکز تحقیقات، میزان نقش ما از تولید ناخالص ملی «GDP» از متوسط کشوری کمتر است.
رئیس اتاق بازرگانی صنایع و معادن و کشاورزی استان کرمان با بیان اینکه ما در استان کرمان ۱۴ تا ۱۵ میلیارد دلار GDP داریم، یادآور شد: بخش معدن ما علیرغم استفاده از ظرفیتها نقش چنان مهمی در رفاه مردم ندارد.
وی گفت: اقتصاد ما هنوز در مرحله دوم انقلاب صنعتی مانده در حالیکه در دنیا انقلاب چهارم را پشت سر میگذارند و اگر فکر اساسی در این زمینه نکنیم در نگرش صنعتی عقب میمانیم.
طبیبزاده تصریح کرد: در شرایط فعلی که نرخ ارز متعادل نیست حرف زدن از انقلاب صنعتی چهارم غیر قابل باور است اما چارهای دیگر نداریم و باید با دنیا پیشروی کنیم در حالیکه مولفههای زیادی هم در کرمان وجود دارد.
رئیس اتاق بازرگانی صنایع و معادن و کشاورزی استان کرمان گفت: طی چند سال اخیر در کرمان نخبههایی داشتیم که جزو اولیهای جشنواره خوارزمی بودهاند و همچنین درصد بالایی از رتبههای زیر هزار کرمانی هستند.
وی تاکید کرد: پایهگذار بیشتر صنایعی که در پایتخت کشور وجود دارند از هم استانی های کرمانی هستند و به لحاظ نیروی انسانی شرایط بسیار خوبی داریم که باید مسئولان امکانات کار را در استان فراهم کنند.
طبیبزاده به چهار مولفه برای رسیدن به تعالی اشاره کرد و گفت: اقتصاد دانشبنیان، اقتصاد تولید کارخانهای، کارآفرینی فناورانه و اقتصاد شبکه بازاری با همکاری همه دستگاهها مولفههای موثر برای رفع مشکلات هستند.
نظر شما