به گزارش خبرنگار مهر ، سید حسن رضوی در اولین همایش با کاروان اندیشه و قلم اظهار کرد: قلم زبان و بیان عقل و معرفت انسان ها است و با قلم می توان فکر ، فرهنگ و هویت ملت ها را شناخت.
وی افزود: میزان مطالعه مردم معیار ارزیابی جوامع است و هرآنقدر که در جامعه ای نویسنده ای مورد احترام قرار گیرد نشان کارآمدی و نگاه ویژه مسئولان آن جامعه به اصحاب قلم است.
دبیر ستاد گرامیداشت روز قلم در نیشابور ابراز کرد: عدم توجه به نویسندگان جوان باعث حذف جوانان و نویسندگان تک کتابی می شود و برای معرفی کتاب های نویسندگان سلسله جلسات نقد درانجمن ها ، جلسات ، رونمایی و نشست های تجلیل از پیشکسوتان کارساز و مفید خواهد بود.
وی بیان کرد: در نیشابور 16 انجمن ادبی ، بنیاد و سازمان مردم نهاد در حوزه قلم فعالیت دارند که هیچکدام از آنان در موازات فعالیت های یکدیگر نیستند بلکه سبب تقویت و رشد علمی انجمن ها خواهد شد.
رضوی ادامه داد: تنها راه رسیدن به یک صدایی و همدلی تشکیل کانون اهالی قلم و اندیشه و تکمیل اطلاعات نویسندگان ، ناشران ، مترجمین و مولفان نیشابوری است که توانمندی ها و نیازهای کانون نقد و بررسی می شود و اولویت ها شناسایی می شود.
وی تاکید کرد: مهمترین و اساسی ترین نیاز نیشابور در حوزه کتاب ، ایجاد فضای مناسب جهت عرضه و فروش کتاب ها و تولیدات فرهنگی نیشابور ، حمایت های مالی واقعی نه شعاری از نویسندگان با خرید کتاب و ایجاد فضای جامع برای نشست اهالی قلم است که امیدواریم مورد توجه متولیان قرار گیرد.
رضوی گفت: باتوجه به مصوبه شورای شهر نیشابور مبنی بر خرید کتاب از نویسندگان نیشابور تاکنون این امر محقق نشده و کتابی از انجمن نویسندگان عالی مقام نیشابور خریداری نشده است.
نظر شما