علی محمدی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه بزرگ ترین مشکل طرح هادی تخصیص اعتبار است، اظهار کرد: شاخص اعتبارات طرح هادی در سال بین ۱۶ تا ۲۰ درصد است که این رقم کفاف اجرای کامل پروژه را نمی دهد.
محمدی افزود: طبق قانون هشت درصد اعتبارات استانی برای اجرای طرح هادی اختصاص می یابد اما به نسبت شاخصی که در خراسان شمالی وجود دارد باید دو برابر این رقم منظور شود.
وی مشارکت اهالی روستا در ماندگاری طرح هادی را حائز اهمت دانست و تصریح کرد: متاسفانه همراهی کم مردم روستا در نگهداری طرح هادی از دیگر مشکلاتی بوده که سرعت عملیات پروژه را کاهش داده است.
مدیرکل بنیاد مسکن خراسان شمالی بیان کرد: بازگشایی معابر، نگهداری از طرح و تغییر کاربری از جمله موارد مهمی است که ضرورت دارد اهالی روستا برای سرعت بخشی به طرح همکاری لازم را داشته باشند.
محمدی گفت: البته مشارکت و نگهداری از طرح وظیفه شوراهای روستا و دهیارن است که باید موارد لازم را به اهالی روستا اطلاع کنند.
وی اظهار کرد: نگهداری نادرست از طرح های انجام شده در روستا همچون حفاری بی مورد، رفت و آمد چهارپایان در روستا، نظافت نکردن طولانی مدت و... قطعا عمر پروژه را کم و در نهایت ضرر بزرگی متحمل خواهیم شد.
مدیرکل بنیاد مسکن خراسان شمالی اعلام کرد: اجرای طرح هادی برای ۷۰۸ روستای بالای ۲۰ خانوار در خراسان شمالی پیش بینی شده بود که در حال حاضر بهسازی ۳۵۰ روستا انجام گرفته است.
محمدی گفت: برای آسفالت، سنگ فرش و سایر بهسازی ها هر یک از روستاهای مورد هدف، اعتباری بالغ بر ۵۰۰ تا ۶۰۰ میلیون تومان تخصیص یافته بود.
نظر شما