دکتر علاء الدین اعتماد اهری در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج اظهار داشت: نحوه فعالیت معلمان در کلاس ها و روش تدریس آنها دانش آموزان را به یک تابع مستمع تبدیل کرده است که این امر سبب سلب اعتماد به نفس و ضعف قوه تفکر در آنها می شود.
عضو هیئت علمی و معاون آموزشی دانشگاه آزاد واحد کرج افزود: وارد کردن امر پژوهش در آموزش و استفاده از روش های تدریس فعال بر حسب توانایی معلم و نوع درس ، دانش آموز را خلاق و فعال تربیت می کند و زمینه های پرورش یک پژوهشگر مقدماتی را فراهم می آورد.
اعتماد اهری خاطر نشان کرد: بیشتر افراد در جامعه کنونی انسان های تابع ، منفعل و فاقد انسجام نظر هستند که این امر از نحوه آموزش آنها در دوران تحصیل سرچشمه می گیرد.
وی بر تحریک قوه تفکر دانش آموزان در مدارس توسط معلمان تاکید کرد و یادآور شد: تفکر اساس پژوهش و خلاقیت است و بروز پژوهش در سطح جامعه باعث موفقیت و دستیابی به استقلال واقعی می شود.
عضو هیئت علمی و معاون آموزشی دانشگاه آزاد واحد کرج تصریح کرد: عقب ماندن برخی معلمان از دانش روز به طور ناخودآگاه در رفتار آموزشی آنها با دانش آموزان تاثیرگذار است و سبب بروز مشکلاتی برای آنها و مخاطبینشان می شود.
نظر شما