به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل زندان های کردستان، اسحاق ابراهیمی با اشاره به نقش مهارت شغلی در جلوگیری از گرایش به اعتیاد و سایر بزهکاری ها در جامعه گفت: در حال حاضر مددجویان زندان های استان در بیش از ۵۵ رشته فنی و حرفه ای و صنایع دستی در حال کسب مهارت هستند.
وی با بیان این مطلب که تمامی سرفصل های مهارت آموزی در زندان های استان براساس نیاز بازار کار طرح ریزی شده است، اظهارداشت: رشته هایی که به مددجویان آموزش داده می شود در راستای مهارت افزایی و ایجاد کسب و کار برای آنان پس از آزادی از زندان است که از آن جمله می توان به آموزش رایانه، مکانیک خودرو، برق ساختمان، نقشه کشی، قالیبافی، تابلو فرش، ساخت سازهای سنتی، معرق کاری، منبت کاری، بنای ساختمانی و غیره اشاره کرد.
ابراهیمی آموزش های فنی و حرفه ای در زندانها را بسیار با اهمیت دانست و گفت: یادگیری آموزشهای فنی و مهارتی برای مددجویان علاوه بر اینکه زمینه اشتغال برای آنان و کسب روزی حلال را فراهم می نماید از سوی دیگر موجبات آرامش روحی در مدت زمان تحمل حبس را فراهم نموده و آنان را از بسیاری آسیب ها نیز مصون می کند.
مدیرکل زندان های کردستان از ارائه ۶۱۶ هزار و ۷۶۷ نفر ساعت آموزش به مددجویان زندان های استان در سال ۹۶ خبر داد و گفت: این آموزش ها در رشته های فنی و حرفه ای ۴۷۳۲۵۲ نفر ساعت، کشاورزی ۱۱۷۱۴۰ نفر ساعت، صنایع دستی ۱۵۰۷۵ نفر ساعت و خدمات ۱۱۳۰۰ نفر ساعت بوده است.
ابراهیمی افزود: اداره کل زندان های کردستان در راستای انجام رسالت سازمانی خود با برنامهریزی و رویکردی جدید، تمام تلاش خود را بکار گرفته تا با ارائه مهارتهای فنی و حرفهای و فراهم نمودن زمینه اشتغال، موجبات بازگشت زندانیان به جامعه و توانمندسازی شان را فراهم نماید که اعطای ۸۰۴۵ گواهینامه مهارت به زندانیان استان در سال ۹۶ مهر تاییدی بر این ادعا است.
وی آمار اشتغال و حرفه آموزی در زندانهای کردستان و در سه ماهه اول سال ۹۷ را نیز قابل قبول ارزیابی کرد و اظهار داشت: در سه ماهه نخست امسال ۷۸۸ نفر از مددجویان زندان های استان در کلاس های آموزش فنی و حرفه ای و صنایع دستی شرکت نموده اند که ۵۴۲ نفر از آنان پس از کسب مهارت و شرکت در آزمون موفق به اخذ گواهینامه فنی و حرفه ای شده اند.
این مقام مسئول کمک به اشتغال مولد زندانیان را یکی از مهمترین راهکارها در مسیر هدفمند نمودن مجازات حبس دانست و بیان کرد: آمارها حاکی از آن است که در سه ماهه اول سال جاری حدود ۷۵۰ نفر از مددجویان زندانهای استان در کارگاه های داخل و یا خارج از زندان مشغول به کار بوده و با کسب درآمد برای خود و خانواده هایشان روزی حلال به دست می آورند.
نظر شما