۲۴ تیر ۱۳۹۷، ۱۱:۱۶

عضومؤسسه‌رویش‌های‌انقلاب‌اسلامی:

اسلام قبل از غربی‌ها حق رأی زنان در عرصه سیاسی را به رسمیت شناخت

اسلام قبل از غربی‌ها حق رأی زنان در عرصه سیاسی را به رسمیت شناخت

بیرجند- مبلغ نهاد رهبری و عضو مؤسسه رویش‌های انقلاب اسلامی گفت: اسلام قرن‌ها قبل از غرب، حق رأی زنان در عرصه سیاسی را به رسمیت شناخت.

به گزارش خبرنگار مهر، قدیسه محمدی صبح یکشنبه در همایش حجاب که در اداره کل تبلیغات اسلامی خراسان‌جنوبی برگزار شد، اظهار کرد: بررسی سابقه حقوق زنان در غرب کذب بودن ادعاهای آنان در زمینه آزادی و حقوق زن را نشان می‌دهد.

مبلغ نهاد رهبری و عضو انجمن رویش های انقلاب اسلامی بیان کرد: حق رأی در کشور ایالات متحده آمریکا در سال ۱۹۲۰ یعنی قرن بیستم، در نیوزلند در سال ۱۸۹۳ و در بریتانیا در سال ۱۹۱۸  به زنان اعطاء شد.

محمدی اظهار کرد: این در حالی است که در ۱۴۰۰ سال پیش زنان با پیامبر اکرم(ص) بیعت کردند که این بیعت کردن نوعی رأی دادن محسوب می شود و همچنین در کتب متعددی از زنانی نام برده شده که در روز غدیر خم با حضرت علی(ع) بیعت نمودند.

وی بیان کرد: در زمینه حق مالکیت نیز باید به این نکته اشاره کرد که در انگلستان در حدود سال‌های ۱۸۷۰ تا ۱۸۸۲ و در انگلستان در سال ۱۹۱۹ حق مالکیت زنان  بر اموالشان به رسمیت شناخته شد.

این فعال فرهنگی ادامه داد: در این زمینه نیز اسلام قرن‌ها قبل از غرب حق زن بر اموالش را به رسمیت شناخت و برای او حق مهریه و سایر حقوقو اقتصادی قائل شد.

محمدی  افرود: بسیاری از صاحب نظران و فعالان فرهنگی بیان می‌کنند که اگر در غرب حق زن در رأی دادن و مالکیت بر اموال به رسمیت شناخته شد در راستای تأمین منافع اقتصادی صاحبان ثروت برای داشتن کارگران با مزد کم بود.

وی با اشاره به اینکه اسلام آزادی مقید را قبول دارد، گفت:  در قرآن کریم ۷ بار به حجاب مادی و معنوی اشاره و از لزوم پوشش زنان سخن گفته شده که این مهم نیز در راستای حفظ کرامت و عزت زن مسلمان است.

عضو انجمن رویش های انقلاب اسلامی اظهار کرد: با توجه به توصیه‌ها و تأکیدات رهبر معظم انقلاب اسلامی در برخورد با کسانی که در بحث حجاب مراعات لازم را ندارند همراه با محبت و بدور از نفرت امر به نیکی و معروف می‌کنیم.

محمدی با اشاره به اینکه استکبار با روح اسلام که خط سرخ شهادت است مشکل دارد، یادآورشد: معاندان با اسلام آمریکایی مخالفتی ندارند و به همین جهت حتی در کشور عربستان برای ساخت مسجد هزینه می‌کنند و در آمریکا در ماه رمضان به مسلمان افطاری می‌دهند.

کد خبر 4346992

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha