بهرام سواد کوهی در گفت و گو با خبرنگار مهر، با اشاره به اینکه سیاست کمیته امداد اصفهان به جای کمک مالی مستقیم توانمندسازی مددجویان به ویژه زنان سرپرست خانوار است، اظهار داشت: در همین راستا زنان سرپرست خانوار در اصفهان توانسته اند ۶۰ درصد از طرح های اشتغال زا را اجرایی کنند.
وی ادامه داد: با توجه به این موضوع حتی در برخی موارد طرح ها به زنان سرپرست ارائه شده است اما مرد خانواده توانسته است آن را اجرایی کند که به همین لحاظ خانواده از تحت پوشش کمک های مستقیم کمیته امداد خارج و توانمند شده است.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان اصفهان تصریح کرد: کمک های مالی کمیته امداد چندان زیاد نیست به همین علت بهتر است با اجرای طرح های خوداشتغالی، مددجویان به مرحله خودکفایی برسند تا علاوه بر ایجاد شغل برای خودشان برای سایر افراد هم شغل ایجاد شود.
وی با تاکید بر اینکه هم اکنون ۱۰۴ هزار نفر زیر نظر کمیته امداد استان اصفهان هستند، تصریح کرد: کمیته امداد اصفهان همچنین ۵۲ هزار خانوار را کمک می کند که همه اینها با زن سرپرست خانوار اداره می شوند.
سوادکوهی ادامه داد: کمیته امداد علاوه کمک های مالی و وام هایی که به این خانواده می دهد از لحاظ بیمه های تامین اجتماعی، بیمه درمانی و خرج تحصیل دانش آموزان و دانشجویان خانواده کمکی را دریغ نخواهد کرد تا زمانی که درآمد آن خانواده به حداقل حقوق یک کارگر ساده برسد.
وی افزود: ما برای کمک به خانواده هایی که اقدام به اشتغال زایی کرده اند نمایشگاه هایی را در فواصل مختلف برگزار می کنیم تا افراد بتوانند محصولات خود را در این نمایشگاه ها عرضه و به فروش برسانند.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد اصفهان اضافه کرد: خانواده های دریافت کننده کمک ها تا یک سال نهایتا تحت حمایت ما هستند اما فرصت دارند با اجرای طرح های اشتغال زا حقوق خود را به حد مکفی رسانده و از زیر نظر کمیته امداد خارج شوند.
نظر شما