۶ مرداد ۱۳۹۷، ۱۴:۳۱

مدیر جهاد کشاورزی رفسنجان:

۳ میلیون تن محصولات باغی رفسنجان دچار خسارت شد

۳ میلیون تن محصولات باغی رفسنجان دچار خسارت شد

رفسنجان - مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رفسنجان گفت: امسال نزدیک به سه میلیون تن محصولات باغی شهرستان خسارت دید و از بین رفت و وقتی تولید پایین بیاید هزینه ها بالا می رود.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین رضایی صبح شنبه در جلسه ستاد تظنیم بازار شهرستان رفسنجان اظهار داشت: نوسانات قیمت مرغ با توجه به قیمت سویا و ذرت بوده که به ترتیب ۳۰ و ۴۰ درصد افزایش قیمت داشته است که متأثر از قیمت دلار بوده است که جزو ارقام اصلی خوراک مرغ است.

وی با اشاره به اینکه قیمت مرغ در رفسنجان به نسبت پایتخت و مرکز استان پایین تر است، تصریح کرد: قیمت هر کیلو مرغ از ۲۲ اسفند ۹۶ که هشت هزار و ۴۰۰ تومان بوده به ۹ هزار و ۶۰۰ تومان در حال حاضر افزایش یافته است.

مدیر جهاد کشاورزی رفسنجان به بحث جوجه‌ریزی اشاره و بیان کرد: یک مرحله جوجه‌ریزی در اردیبهشت به میزان ۳۹۰ هزار و ۴۲۰ قطعه انجام شد و در خردادماه با ۳۲۰ هزار قطعه ۷۰ هزار قطعه افت داشتیم.

وی ادامه داد: در تیر ماه ۳۴۲ هزار قطعه جوجه ریزی شده که شهریورماه قابل عرضه به بازار است و ضمن اینکه همیشه تلفات ۱۰ درصدی در مرغداری‌ها وجود دارد.

رضایی افزود: جوجه‌ریزی در هر ماه به حدود ۴۰۰ هزار قطعه می‌رسد و کمبودی در این زمینه در شهرستان نداریم.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رفسنجان گفت: ۲۰ درصد سهمیه گوشت گرم استان به رفسنجان تعلق گرفته است.

وی تصریح کرد: وقفه در عرضه سویا و ذرت از بندرعباس مقداری بازار را با تنش مواجه کرد که با همت تعاونی مرغداران در سه ماه آینده کمبودی نداریم. قیمتها کنترل شده هستند و بالا رفتن هزینه های تولید بر قیمت اثرگذار بوده است.

مدیر جهاد کشاورزی رفسنجان در ادامه به تولید شیر شهرستان و نرخ آن اشاره کرد و گفت: در حال حاضر شیر با قیمت هر کیلو یک هزار و ۹۵۰ تومان به دست مصرف‌کننده می‌رسد.

رضایی افزود: امسال نزدیک به سه میلیون تن محصولات باغی شهرستان خسارت دید و از بین رفت و وقتی تولید پایین بیاید هزینه ها بالا می رود.

وی با اشاره به بحران آب و خسارات نوسانات دمایی که به محصول پسته وارد شده تصریح کرد: سال گذشته در هر هکتار ۸۰۰ کیلوگرم پسته برداشت شد اما امسال سال بحرانی برای کشاورزان شهرستان است و میانگین برداشت در هر هکتار ۵۰ کیلوگرم است که هزینه های تولید را بالا می برد.

رضایی در پایان گفت: قیمت میوه از میدان تا فروشگاه تفاوت خیلی زیادی دارد و باید این امر کنترل شود.

رئیس اداره غله شهرستان رفسنجان نیز در این جلسه اظهار داشت: نرخ آرد از پنج سال قبل تاکنون یکسان است و نرخ جدید ارائه نشده به نوعی چهار تا پنج سال است که حق نانوایان تضییع می‌شود.

محمد حسنی افزود: نسبت به تسهیل در پرداخت قبض گاز نانوایان نیاز به حمایت و مکاتبات فرمانداری داریم و نزدیک به ۴۰۰ نانوایی در شهرستان داریم که بعضا چنین مشکلاتی دارند.

وی با اشاره به صرفه‌جویی ۱۰۰ تنی آرد در فروردین ماه امسال آن را ناشی از کاهش قدرت خرید مردم دانست.

کد خبر 4359080

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha