امنیت زائران امام هشتم (ع) در دهه کرامت به خوبی تامین شد

مشهد -جانشین فرمانده نیروی انتظامی گفت: خوشبختانه زائران و مجاوران حرم مطهر رضوی در دهه کرامت از نظم و امنیت مطلوبی برخوردار بودند.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار اسکندر مومنی ظهر یکشنبه  در دیدار با کارکنان یگان امداد فرماندهی انتظامی خراسان رضوی اظهار کرد: طبق آمار در دهه کرامت شاهد حضور ۴ میلیون زائر از استان‌های مختلف و خارج از کشور در مشهد  بودیم که خوشبختانه زائران و مجاوران حرم مطهر رضوی در این ایام از نظم و امنیت مطلوبی که شایسته بهره مندی از آن هستند، برخوردار بودند.

وی افزود: نقش  یگان امداد در ارتقاء احساس نظم و امنیت عمومی بسیار مهم است و این مهم در مشهد به دلیل وجود بارگاه ملکوتی امام رضا (ع) از اهمیت ویژه و موقعیت حساسی برخوردار است.

 جانشین فرمانده نیروی انتظامی بیان کرد: فرمانده انتظامی  خراسان رضوی نگاه ویژه‌ای به پویایی این مجموعه در استان دارد  و به همین دلیل شاهد تحول، تحرک، پیشرفت چشمگیر و مقتدرانه یگان امداد در مشهد هستیم.

کد خبر 4360427

برچسب‌ها

شهر خبر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha