به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت علوم، چهارمین نشست کارگروه «طراحی مدل جامع درآمدزایی دانشگاهها و تنوع بخشی به منابع آموزش عالی» برگزار شد.
حسین عسکریان ابیانه در این نشست بر گسترش و تنوعبخشی به فعالیتهای بنیادهای نیکوکاری دانشگاهی علاوه بر ساخت و سازها و مشارکت در پروژههای عمرانی به سایر فعالیتها نظیر بورس تحصیلی، کارآفرینی، تجهیز آزمایشگاهها، ایجاد شرکتهای دانشبنیان و هزینههای نگهداری اماکن آموزشی، پژوهشی و خوابگاهها و حمایت از پایاننامههای دانشجویی و بهرهبرداری از آنها جهت استفاده در بنیادهای دانشگاهی ایران تأکید کرد.
وی «مقایسه بنیادهای موجود نیکوکاری مرتبط با دانشگاهها و یافتن نقاط اشتراک و تفاوتهای آنها و استخراج و به کارگیری راههای موثر برای پیشبرد امور آموزش عالی»، «برنامهریزی و ارائه پیشنهاد برای تکمیل مقررات موجود و تهیه پیشنهاد جدید به سازمان برنامه و بودجه و مجلس شورای اسلامی جهت مشوقهایی برای سرمایهگذاری خیرین در فعالیتهای سودده مرتبط با امور دانشگاهی» را به عنوان راهکارهای جدید به منظور گسترش بهرهمندی از ظرفیت خیرین برشمرد.
دبیر ستاد خیرین وزارت علوم، «ایجاد و تقویت فعالیتهای سرمایهگذاری در امور فناوری و کارآفرینی توسط خیرین به گونهای که خیرین هم منتفع شوند» و «بهرهمندی بنیادهای نیکوکاری دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی از فارغالتحصیلان شاغل در خارج از کشور و ظرفیتهای مؤسسات نیکوکاری موجود در سطح بینالمللی» را از دیگر راهکارهای نوین برای گسترش استفاده از ظرفیت خیرین دانست.
گفتنی است کارگروه «طراحی مدل جامع درآمدزایی دانشگاهها و تنوع بخشی به منابع آموزش عالی» در راستای پیگیری مصوبات سمینار «نقشآفرینی دانشگاه در اقتصاد ملی» که اردیبهشت ماه سال جاری در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد، ایجاد شده است.
نظر شما