به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از میراث فرهنگی، محسن کریمی اظهار داشت: سربینه این بنا از چهار رختکن با قوس های جناقی تشکیل شده که این قوس ها به صورت ضربی بر روی پایه های طرفین و دارای گنبدی در وسط قرار گرفته است. در داخل گرمخانه و خزینه و سایر قسمت ها نیز طاق، تویزه و گنبد وجود دارد. داخل بنا فاقد هرگونه تزیینات بوده و سفید کاری شده و مصالح به کار رفته در ساخت آن متشکل از آجر، گل و گچ است.
وی افزود: سال های گذشته مرمت های اضطراری این بنا انجام شده و با همت اداره کل و تصویب کمیته برنامه ریزی شهرستان زرندیه با اعتباری بالغ بر دو میلیارد ریال مرمت اصولی در دستور کار است تا این حمام به عنوان بازارچه صنایع دستی شهرستان به کار گرفته شود که در صورت تحقق این هدف علاوه بر حفظ ساختمان حمام و نمایش آن به گردشگران زمینه ای مناسب جهت ساماندهی هنرمندان و تولید و عرضه صنایع دستی شهرستان فراهم خواهد شد.
کریمی عنوان کرد: اداره کل میراث فرهنگی تلاش خود را جهت حفظ بناهای تاریخی و استفاده مطلوب در زمینه های فرهنگی، هنری و گردشگردی از این بناها به کار خواهد گرفت تا در این راستا به غیر از حفظ ارزش ها، اشتغال مستقیم و غیر مستقیم را ایجاد کند.
نظر شما