۱۳ مرداد ۱۳۹۷، ۱۳:۳۴

رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای شهرستان آوج:

راههای اصلی و فرعی شهرستان آوج ایمن سازی شد

راههای اصلی و فرعی شهرستان آوج ایمن سازی شد

قزوین- رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای شهرستان آوج از بکارگیری ۸۱ تن آسفالت در راستای ایمن سازی و بهسازی راههای اصلی و فرعی آوج خبر داد.

حسین طراوتی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در تیرماه سال جاری اقدامات لازم و مناسب برای ایمن سازی و بهسازی در محورهای مواصلاتی شهرستان آوج صورت گرفته است.

رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای شهرستان آوج در خصوص اقدامات انجام گرفته عنوان کرد: قنو زنی به طول ۵۰ کیلومتر، ریزش برداری ۵۷۰ متر مکعب، شستشوی علایم و تابلوها ۱۰۰ مورد و جمع آوری تابلوهای فرسوده ۵ عدد از اقدامات صورت گرفته توسط اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای شهرستان آوج است.

طراوتی در خصوص عملیات انجام شده راهداری این شهرستان گفت: تسطیح و پاکسازی و رگلاژ شانه راهها ۳۴۰۰۰۰ متر، تنقیه پاکسازی پل و آبرو ۲ عدد، خاکریزی دهانه پل ها ۲۰ عدد، تهیه و نصب تابلوها ۲ عدد، پاکسازی سطح جاده از سنگ ۲۰ مورد از جمله عملیات راهداری انجام شده در این شهرستان است.

وی با اشاره به دیگر اقدامات انجام شده درحوزه راهداری شهرستان آوج بیان کرد: آسفالت مصرفی جهت لکه گیری و روکش ۸۱ تن، تعمیر و مرمت تابلوهای سطح جاده ۵۵ مورد و جمع آوری خاکهای اضافی، زباله و ضایعات از سطح جاده ۵۰ متر مکعب از جمله دیگر اقدامات و عملیات صورت گرفته در طی تیر ماه سال جاری در حوزه استحفاظی این شهرستان است.

کد خبر 4365351

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha