۱۹ آذر ۱۳۸۲، ۲۰:۴۶

بشار اسد : اوضاع بحراني است ، آمريكاييها بايد هرچه سريعتر از عراق خارج شوند

رئيس جمهور سوريه با بحراني خواندن اوضاع عراق ، خروج فوري اشغالگران آمريكايي از اين كشور و تشكيل يك دولت منتخب مردمي را تنها راه پايان بحران در عراق خواند.

به گزارش خبرگزاري مهر ، بشار اسد با تاكيد بر لزوم پايان فوري اشغال عراق و خروج اشغالگران آمريكايي از اين كشور به شرايط سخت ملت عراق اشاره كرد.
رئيس جمهور سوريه  ، علت شرايط دشوار ملت عراق و بروز ناامني و بي ثباتي در اين كشور را به دليل جنگ نامشروع آمريكا بر ضد عراق خواند . بشار اسد تاكيد كرد كه اشغال عراق بايد فورا پايان يابد تا ملت عراق بتوانند با تشكيل دولت منتخب حاكميت و استقلال خود را بازيابند و مسووليت امنيت و يكپارچگي را خود به عهده بگيرند. وي همچنين خواستار ايفاي نقش سازمان ملل متحد در بازگرداندن حاكميت و قدرت به عراقي ها از طريق تشكيل حكومت منتخب در اين كشور شد.
به نوشته روزنامه تشرين سوريه ، بشار اسد كه در ضيافت شامي كه به افتخار الكساندر لوكاشنكف رئيس جمهور بلاروس ترتيب داده بود، سخن مي گفت ، اسراييل را به ناديده گرفتن خواسته هاي اعراب براي تحقق صلح و تداوم سياست هاي توسعه طلبانه و كشاندن منطقه به سوي تنش و بحران متهم كرد.
رئيس جمهور سوريه گفت : اسراييل با اشغال سرزمين هاي اعراب و آواره كردن ملت هاي آن ، به كشتار و تجاوز و اقدامات تروريستي خود بر ضد آنان ادامه مي دهد ، اقدامات اسراييل خشونت بارترين  اقدامات درجهان است و اين رژيم تروريسم دولتي را اعمال مي كند در حالي كه ديگران را تروريست مي خواند.
وي با بيان اينكه كشورش صلح دوست است ، اسراييل را رژيمي دشمن صلح خواند كه  به جاي همراهي با درخواست هاي صلح ، به افزايش اقدامات جنايتكارانه بر ضد ملت فلسطين و كشورهاي عربي ادامه مي دهد و سياست تخريب ، گسترش شهرك سازي و يورش به شهرها و ساخت ديوار نژاد پرستانه حائل را كه باعث غصب بخش هاي وسيعي از سرزمين فلسطيني ها مي شود  دنبال مي كند.
بشاراسد گفت : اسراييل همچنان به تجهيز زرادخانه نظامي خود به ويرانگرترين و كشنده ترين سلاح هاي پيشرفته و توسعه سلاح هاي هسته اي  ادامه مي دهد و به درخواست كشورهاي خاورميانه براي نابودي آنان دهن كجي مي كند و هيچ تمايلي به عاري شدن منطقه خاورميانه از سلاح هاي كشتار جمعي ندارد.
گفتني است روساي جمهور سوريه و بلاروس در گفتگوهاي خود در دمشق ، اوضاع سياسي منطقه خاورميانه و شرق اروپا و روابط دوجانبه و راه هاي گسترش آن را بررسي كردند.

کد خبر 43654

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha