به گزارش خبرنگار مهر، حبیب الله خجسته پور ظهر سه شنبه در شورای سلامت لرستان در سخنانی، اظهار داشت: تلاش ما این بوده که کارگروههایی که به دبیری دستگاههای اجرایی برگزار می شود در محل آن دستگاهها برگزار کنیم تا ارتباط بیشتری بین اعضای جلسه و کارگروه برقرار شود.
انتقاد دادستان مرکز لرستان از مسئولان حقوقی برخی ادارات
وی در ادامه با تبریک روز خبرنگار، عنوان کرد: روز خبرنگار، یادواره شهید «صارمی» بوده که خبرنگار لرستانی است و این افتخار نصیب استان شده که نام شهیدی از شهدای لرستان آوازه بحث خبر و خبرنگاری در سطح کشور شده است.
معاون سیاسی امنیتی استانداری لرستان با تاکید بر توجه به حوزه سلامت به صورت جدی از سوی دستگاههای مختلف، بیان داشت: بحث اجتماعی کردن موضوعات بهداشتی بسیار مناسب است و انتظار این بوده که قبل از اینکه موضوعات قهری به کمک بحث سلامت بیایند، آگاهی رسانی صورت گیرد تا مردم به صورت خود مراقبتی از سلامت خود مواظبت کنند.
خجسته پور تاکید کرد: این امر علاوه بر تاثیر گذاری بر مسائل جسمی و روحی، به مسائل اقتصادی نیز به طور قطع کمک خواهد کرد، منتها در برخی موارد سلامت افرادی به خطر می افتد که نیاز بوده قوه قهریه ورود پیدا کند و این امر نیز با تشخیص دستگاههای اجرایی مرتبط باید انجام گیرد.
وی با اشاره به انتقاد دادستان مرکز لرستان در رابطه با پای کار نبودن مسئولان حقوقی برخی از ادارات، عنوان کرد: این امر موجب می شود که مدعی العموم ورود پیدا کند و انتظار می رود به خصوص در حوزه بهداشت و سلامت مسئولان حقوقی نسبت به گذشته ورود جدی تری داشته باشند.
دستگاههای لرستان رابط خود را به شورای سلامت معرفی کنند
معاون سیاسی امنیتی استانداری لرستان همچنین با اشاره به اجرای طرح «پیکر سنجی» در استان، گفت: این طرح با محوریت مدیرکل امور اجتماعی استانداری لرستان، معاونین علوم پزشکی، ورزش و جوانان و آموزش و پرروش در دستور کار قرار گیرد و نتیجه این کمیته چهار نفره به عنوان مصوبه شورای سلامت تعیین می شود.
خجسته پور در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به پیشنهاد دامپزشکی لرستان مبنی بر حفر «چاهک های حریمی» در مزارع پرورش ماهی که از آب های جاری و رودخانه ها استفاده می کنند، گفت: نیاز بوده که دستگاههایی مانند شیلات، امور آب، جهاد کشاورزی و دامپزشکی اظهار نظرهای تخصصی خود را در این رابطه ارائه دهند و اگر برای اجرای این طرح هزینه ای نیاز است، در خصوص تامین هزینه آن نیز تصمیم گیری شود.
وی همچنین به بحث ممنوعیت تبلیغات کالاهای خارجی و اقدامات آسیب رسان به سلامت اشاره کرد و گفت: این امر یک مشکل اساسی بوده و تغییر سبک زندگی، استفاده از فست فودها، سرعتی که به زندگی ها داده شده و ... موجب شده که سلامت جامعه به خطر افتد.
معاون سیاسی امنیتی استانداری لرستان با بیان اینکه در استان باید تلاش شود که این تبلیغات کمتر انجام شود، گفت: همچنین ما باید به سمت تقاضا برویم و از تقاضا کنندگان بخواهیم که از این موارد مصرف نکنند.
خجسته پور با اشاره به بحث بسته خدمات پایه سلامت کارکنان دولت و سند ملی پیشگیری بیماری های غیر واگیر، گفت: دستگاههایی که با بحث سلامت ارتباط دارند در اجرای این دو طرح همکاری می کنند اما سایر دستگاهها توجهی ندارند.
وی گفت: در این راستا مصوب می شود که همه دستگاهها موظف شوند یک رابط را به کارگروه سلامت معرفی کنند تا موارد را دنبال کند.
نظر شما