به گزارش خبرنگار مهر، سید مصطفی آیتالهیموسوی پیش از ظهر چهارشنبه در نشست خبری اصحاب رسانه اظهار کرد: سیستم مخابراتی ویژه زمان بحران نصب و مورد استفاده قرار میگیرد.
وی افزود: سیستم رادیوترانک یا همان سیستم مخابراتی ویژه بحران یک سیستم ارتباطی است که در مواقع بحران مورد استفاده است و دسترسی سریع و آسان را برای همه سازمانهای مرتبط و همچنین شهرستانها و استانهای دیگر فراهم میکند.
موسوی گفت: در هفته دولت شاهد راهاندازی سومین دکل سیستم مخابراتی رادیوترانک خواهیم بود و کرمان به عنوان استان پایلوت در کشور این سیستم را مورد استفاده قرار میدهد.
وی یادآور شد: با استفاده از سیستم رادیوترانک در صورت بروز بحران و حوادث میتوان بدون هیچ مشکلی با سازمانهای امداد و نجات ارتباط گرفت و مشکل ترافیک خط نخواهیم داشت.
معاون امور عمرانی استانداری کرمان گفت: استان کرمان با وجود داشتن وسعت و پهناوری انواع حوادث را از جمله زلزله، سیل، صاعقه، آتشسوزی و ... تجربه کرده است.
وی افزود: در سالهای قبل در پی وقوع سیل در شهرستان بردسیر، طرح جامعی تحت عنوان طرح مقابله با سیل در استان تدوین شد که بخشی از اعتبارات آن از محل اعتبارات حوادث تامین میشود و مابقی آن در حال پیگیری است.
موسوی اظهار داشت: در سال گذشته به سازمان هلال احمر اعتباری تعلق گرفت تا نسبت به خرید و نصب منبع آب بر روی هلیکوپتر امداد و نجات اقدام کنند تا در صورت بروز آتشسوزی سریع به اطفای حریق بپردازند که در مرحله اخذ مجوز سازمان هلالاحمر است.
وی افزود: همچنین در سال گذشته شاهد بروز آتشسوزی در شهداد بودیم که با اقدام به موقع طی سه ساعت آتش مهار شد که اگر اقدام به موقع صورت نمیگرفت نیمی از نخلستانها در آتش میسوختند.
معاون امور عمرانی استانداری کرمان ابراز داشت: واحدهای خسارت دیده در مناطق زلزله زده که بازسازی شدهاند باید تا پایان مرداد ماه آماده بهرهبرداری باشند که در این خصوص واحدهای تیپ یک به بهرهبرداری رسیدهاند و در چند روز اخیر در شهرستان کوهبنان شاهد تحویل ۵۰۰ واحد به صاحبانشان هستیم.
وی یادآور شد: در پی زلزله سال ۹۵ که در شهرستان زرند اتفاق افتاد با همکاری بنیاد مسکن سه هزار و ۳۳۳ واحد مورد تاکید قرار گرفت که در حال حاضر ۴۵۰ واحد آن واگذار شده است.
موسوی به گرانیهای اخیر اشاره کرد و افزود: در سفر اخیر رئیس بنیاد مسکن کشور پنج میلیون تومان به صورت وام بلاعوض و ۱۰ میلیون تومان تسهیلات برای واحدهای روستایی و ۱۱ میلیون تومان برای واحدهای شهری به مبلغ تسهیلات جهت بازسازی مناطق زلزلهزده افزوده شد.
وی با بیان این که به جای بازسازی باید به فکر مقاوم سازی بود گفت: در جنوب استان طبق پیشبینیهای صورت گرفته ۵۰۰ واحد نیاز به بهسازی دارد که با بنیاد مسکن در این خصوص در مذاکره کردیم و قول مساعد گرفتهایم.
موسوی ادامه داد: در کوهبنان ۲۱ هزار نفر ساکن هستند در حالی که گسل کوهبنان فعال است و در زمین لرزهای که اخیرا به وقوع پیوست که کانون آن بین روستای جبر و کوهبنان بود سبب تخریب ۲۰۰ واحد شد اما دو هزار و 200 واحد جهت بازسازی مصوب شد.
وی به دستگاههای لرزهنگار اشاره کرد و گفت: پیگیر شدیم تا این دستگاهها را هر چه سریعتر تهیه کنیم اما به دلیل نوسانات قیمت ارز و این که فروشنده هر روز قیمتی ارائه میکرد تصمیم گرفتیم تا تثبیت شدن نرخ ارز صبر کنیم.
معاون امور عمرانی استانداری افزود: ۳۰ دستگاه لرزهنگار برای استان کرمان مصوب شده که در صورت خریداری و نصب میتوان عدد دقیق و محل وقوع زلزله را ثبت کرد.
نظر شما