به گزارش خبرنگار مهر, سید علی موسوی عصر امروز در نشست خبری با برخی اصحاب رسانه اظهار کرد: از ابتدای حذف روادید تاکنون بیش از ۵۰۰ هزار تبعه خارجی که بیشتر آنها عراقی بودند، به منطقه آزاد اروند سفر کردند.
وی، استان بصره عراق را با ۴.۵ میلیون نفر جمعیت با توجه به حذف روادید و نزدیکی به منطقه آزاد اروند، فرصتی مناسب برای رونق اقتصادی این منطقه دانست و گفت: ورود این حجم از مسافر خارجی تاثیر قابل توجهی در توسعه کسب و کارهای خرد همچون اصناف داشته و به شغل های همچون رستوران و هتل ها نیز رونق بخشیده است.
موسوی در خصوص نسبت دادن گرانی بازار در منطقه آزاد اروند به ورود اتباع و اعلام کم یاب شدن کالاهای مصرفی در بازارهای این منطقه بیان کرد: قیمت در منطقه آزاد اروند به نسبت دیگر مناطق کشور و استان خوزستان ارزان تر است و کمبودی در زمینه عرضه کالاهای ضروری وجود ندارد و قیمت های هر روز رصد و با سایر مناطق آزاد و استان ها مقایسه می شود..
معاون اقتصادی و سرمایه گذاری سازمان منطقه آزاد اروند به گرانی قیمت ماهی در بازارهای منطقه هم پرداخت و گفت: سرانه مصرف ماهی در شهرستان های آبادان و خرمشهر بیشتر از برخی مناطق دیگر کشور همچون پایتخت است و شور شدن، کم شدن آب و گرمای هوا میزان صید ماهی را هم کاهش داده که به افزایش قیمت نه تنها در منطقه آزاد اروند که در بسیاری از نقاط دیگر انجامیده است و ارتباطی به حضور گردشگران ندارد.
وی در ادامه از سرمایه گذاری به ارزش ۱۰ هزار میلیارد ریال در منطقه آزاد اروند خبر داد و بیان کرد: حجم سرمایه گذاری در منطقه آزاد اروند در سال ۹۲ سه هزار و ۶۰۰ میلیون ریال بود در حالی که در سال ۹۶ به ۱۰ هزار میلیارد ریال رسید و امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته نیز از رشد مناسبی برخوردار بوده است.
موسوی، شمار واحدهای فعال شهرک های صنعتی در منطقه آزاد اروند را ۱۶۶ واحد اعلام کرد و افزود: تولیدات کالا در منطقه آزاد اروند در ۱۱ صنعت از جمله صنایع و پتروشیمی، پالایشگاهی، پلیمری و شیمیایی، غذایی، نساجی، دریایی و فراساحلی، برق و الکترونیک، نیروگاه برق فشار قوی دارویی، و بهداشتی فلزی است.
نظر شما