به گزارش خبرنگار مهر، علی اکبر کریمی عصر پنجشنبه در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان مرکزی با رویکرد بررسی عناوین پیشنهادی طرح های پژوهشی مرتبط با یک درصد اعتبارات پژوهشی استان مرکزی در سال جاری در اراک اظهار داشت: وظایف حاکمیتی را که دولت دارد بیشتر مدنظر بگیریم تا با رویکرد علمی و تخصصی بتوانیم سیاستگذاری و امور اجرایی را راهبری کنیم.
نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس افزود: هر چه عناوین مطرح شده در موضوع پژوهش دستگاه ها کاربردی تر باشد، فایده اش برای استان بیشتر است.
کریمی خاطرنشان کرد: بسیاری از اوقات عناوینی را مطرح می کنیم، مطالعاتی انجام میشود اما گوشه کتابخانه ها خاک می خورد و در نهایت این همه زحمت و صرف هزینه نه برای استان و نه برای مردم سودی را به همراه ندارد. باید به دنبال طرح موضوع های پژوهشی باشیم که حلال مشکلات مردم باشد.
وی تصریح کرد: باید توجه داشت دامنه زمانی اعتبارات پژوهشی یک ساله است و این برنامه ریزی برای بهره مندی از یک درصد اعتبارات پژوهشی فقط برای امسال می باشد.
نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس با اشاره به اینکه این تقسیمبندی به نوعی دستگاهی شده و از دستگاه های مربوطه استعلام نظر شده است، بیان داشت: به نظر میرسد هر دستگاهی خواسته یک درصد خودش را حلال کند و عنوان تراشیده است که این روند واقعا روش خوبی نیست.
کریمی خاطرنشان کرد: به جای این که حس ناسیونالیستی دستگاهی داشته باشیم، با رویکرد فرادستگاهی عمل کنیم و عناوینی را برای کار پژوهشی برگزینیم که هم پوشانی چند دستگاهی داشته باشد.
وی ادامه داد: به طور مثال، آب یک موضوع فرادستگاهی است که در این ارتباط چند دستگاه دولتی کاملا مربوط هستند و سایر دستگاهها نیز مثل جهاد کشاورزی، محیط زیست و... به آب مرتبط می باشند، در این زمینه با استفاده از اعتبارات چند دستگاه کار جامعتر و کاملتری را می توانیم انجام دهیم.
نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس گفت: استفاده حداکثری از ظرفیت های علمی و پژوهشی داخل استان باید مدنظر گرفته شود. قرارداد بستن با دستگاه های خارج از استان باعث می شود که عملا این اعتبارات به موسسات و دانشگاه های بیرون از استان تعلق گیرد و این اقدام در حقیقت محروم کردن استان از این اعتبارات است.
نظر شما