به گزارش خبرنگار مهر، محمدعلی قنبری صبح شنبه در بازدید از پروژه تقاطع غیرهم سطح ابوذر گفت: این پروژه تاکنون ۵۴ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
وی گفت: از اول شهریورماه سال جاری نصب سیگمنت های این پروژه شروع خواهد شد و تا پایان سال جاری به بهره برداری خواهد رسید.
معاون حمل و نقل و زیربنایی عمرانی شهردار کرمان عنوان کرد: تقاطع غیرهم سطح شهید الله دادی (راه آهن) ۵۱ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و بعد از اتمام سیگمنت گذاری پل ابوذر سیگمنت های گذاری این پل هم شروع خواهد شد.
وی در بازدید از پروژه تقاطع غیرهم سطح سربازان گمنام امام زمان (عج) تقاطع امیرکبیر و کشاورز تصریح کرد: در این تقاطع مشکل جابجایی خط انتقال برق داریم که بیش از شش میلیارد تومان هزینه دارد. همچنین باید خط لوله گاز، فیبر نوری و ... جابجا شود.
قنبری همچنین در بازدید از پروژه پیاده راه سلامت گفت: پیاده راه سلامت از ابتدای شهرک بانک صادرات در بلوار جمهوری شهر کرمان تا فرودگاه در دو فاز انجام خواهد شد.
وی گفت: به همه شهرداری های مناطق مختلف اعلام شده که برای ایجاد پیاده راه سلامت نقطه یابی کنند.
قنبری با اشاره به اینکه عمده درآمد شهرداری کرمان از پرداخت عوارض مردم است، افزود: از مردم درخواست دارم که عوارض سالیه خود را به موقع پرداخت کنند تا بتوانیم پروژه های کرمان را به اتمام رسانده و پروژه های جدیدی شروع کنیم.
معاون حمل و نقل و زیربنایی عمرانی شهردار کرمان بیان داشت: یکی از مشکلات شهر کرمان این است که مانند دیگر شهرهای کشور به صورت افقی رشد نکرده بلکه به صورت عمودی رشد داشته است.
قنبری در بازدید از شهرک قمر بنی هاشم ابراز داشت: چندین سال قبل این منطقه جزو سکونت های غیررسمی بود اما اکنون در اثر در گذر زمان جزو شهر کرمان محسوب می شود.
وی بیان داشت: هنوز امکانات شهری به طور کامل در این منطقه وجود ندارد و شهرداری در شش ماه گذشته اقدامات خوبی در این منطقه انجام داده و کار ۳۰ درصد پیشرفت دارد.
معاون حمل و نقل و امور زیربنایی شهردار کرمان افزود: حدود ۴۰ میلیارد تومان اعتبار برای آسفالت این منطقه اختصاص یافته است.
قنبری در ادامه به توضیحاتی در خصوص کارخانه عمران شهرداری کرمان پرداخت و افزود: در این کارخانه بلوک، دیواره پیش ساخته، جدول و آجرهای جالیزی تولید می شود. معمولا تولید ما روزانه است که در پارک ها و پروژه های عمرانی شهر استفاده می شوند.
معاون حمل و نقل و زیربنایی شهردار کرمان گفت: یک قسمت از تولیدات این کارخانه توسط شهرداری به شهرهای هم جوار فروخته می شود.
وی افزود: جدول تولیدی در این کارخانه به صورت پرسی است و در حال برنامه ریزی هستیم که ظرف شش الی هفت ماه آینده خط تولید جدول بتنی پرسی، پرسی خیس را هم بگیریم که کیفیت این جدول به مراتب بهتر از تولید جدول فعلی است.
قنبری با اشاره به اینکه بیش از ۳۰ هزار تولید جدول در این کارخانه داریم، گفت: روزانه دو هزار جدول بتنی رنگی برای فضاهای پارک ها و ویلاها تولید می کنیم.
نظر شما