به گزارش خبرگزاری مهر، علی الهیارترکمن در اختتامیه جشنواره فرهنگی هنری دانش اموزی (بخش دختران) با اشاره به ضرورت افزایش کیفیت هرساله جشنواره های فرهنگی و هنری اظهار کرد: از تلاش تمامی همکاران ومجریان برگزاری جشنواره که با همیت مثال زدنی این رویداد فرهنگی و هنری را به خوبی برگزار کردند قدردانی می کنم و امیدوارم در سال های بعدی بر کیفیت برنامه ها افزوده شود هرچند که تا کنون هم تلاش مسئولین بر همین هدف بوده است.
وی افزود: کارگاه های آموزشی خوبی در کنار رقابت ها برگزارشد که بدون شک شما دانش آموزان توانسته اید استفاده لازم را برده و از تجارب این جشنواره برای مراحل بعدی زندگی تان استفاده کنید.
معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی با بیان نقش هنر و فرهنگ در انسجام ملی و اجتماعی خاطر نشان کرد: روانشناسان هدف خیلی از فعالیت های انسان را خود شکوفایی می دانند و معتقدند با شکوفایی استعدادها ، افراد می توانند از ظرفیت های خود در زندگی فردی،اجتماعی و شغلی استفاده کنند و موفقیت بیشتری کسب کنند و البته خودشکوفایی محدود نیست و هرچه جلوتر بروید با استعدادها و توانایی های بیشتری از خودتان آ شنا می شوید.
وی در ادامه گفت: حوزه فرهنگ و هنر بسیار گسترده است و آنچه امروز شما در یک رقابت سازنده بدست آورده اید همان خودشکوفایی برای انسجام اجتماعی است و هنری که در شما متبلور شده در نظر اول شایدفردی است اما برآیند همه ی آنها ماهیت اجتماعی خواهد داشت.
الهیار تصریح کرد: شکوفایی استعدادهای هنری دانش آموزان باعث تشکیل سرمایه های اجتماعی فاخری می شود و امروزخلق ثروت ملی و توسعه پایدار با سرمایه های انسانی امکان پذیر است.
وی گفت: امروز هنر موضوعی کاملا آشنایی است و همواره تغییرات و تحولات در ایران با چاشنی فرهنگو هنر ایرانی با موفقیت گذرانده شده است ودر حال حاضر فرهنگ و هنر و علم ایرانی توانسته جامعه اسلامی را در بگیرد.
معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی برنامهریزی برای فعالیت هنری و فرهنگی دانش آموزان را مهم دانست و افزود:امروز وزارت آموزش و پرورش تلاش می کند با برنامه های منسجم باعث شکوفایی استعدادهای فرهنگیوهنری دانش آموزان شود و امیدوارم شما دانش آموزان هم از این فرصت ها استفاده کنید و توانایی ها و استعدادهای تان را توسعه دهید.
الهیار در پایان گفت: کشور ما مهندس، پزشک، کارمند، مدیر و... دارد و در کنار مشاغل دیگر به هنر ،موسیقیدان، شاعر و بازیگر نیاز دارد تا پیشرفت اجتماعی همه جانبه ای داشته باشیم و وظیفه شما دختران هنرمند و فرهیخته است که با ورودتان به نقش های اجتماعی از استعدادهنری تان در کنار دیگر مهارت ها استفاده کنید و ما در وزارت آموزش و پرورش تسهیل مسیر تحصیل شما در رشته های هنری در آموزش عالی را پیگیری خواهیم کرد.
همچنین مدیر کل فرهنگی و هنری اردوها و فضاهای پرورشی در این مراسم گفت: با تصمیم کمیته فنی این جشنواره، مقرر شد سی و هفتمین جشنواره فرهنگی و هنری دانش آموزان سراسر کشور سال آینده در تهران برگزار شود.
علی رمضانی دبیر کل سی و ششمین جشنواره فرهنگی و هنری دانش آموزان سراسر کشور در اختتامیه این جشنواره در بخش دختران که هم اکنون در اردوگاه شهید باهنر در حال برگزاری است، از عوامل اجرایی، فنی و دبیران بخش های مختلف این جشنواره قدردانی کرد و گفت: روز گذشته در جلسه فنی این جشنواره تصمیم بر این شد که سال آینده نیز جشنواره فرهنگی و هنری با برنامه کیفی تر به همت شهرستان های استان تهران بار دیگر در اردوگاه شهید باهنر برگزار شود.
وی افزود: زمانی عده ای تردید ایجاد کرده بودند که آیا برگزاری این جشنواره نیاز است یا خیر، اما وزیر آموزش و پرورش و معاون پرورشی این وزارتخانه تاکید کردند که اولویت وزارت آموزش و پرورش توسعه فعالیت های هنری و فرهنگی است و مطمئن باشید اگر تاخیر نمی انداختند، میزان مشارکت دانش آموزان بیشتر از این ها بود.
وی ادامه داد: آنچه که ایران را ایران ساخت، هنر و ادب است. مسولیت سنگین و بزرگی بر عهده شما دانش آموزان گذاشته شده و این مسئولیت مهارت، کارآموزی و ایجاد نشاط و شادی در دل مدارس است. از وزارت آموزش و پرورش درخواست دارم که توجه ویژه ای به حوزه فرهنگ و هنری داشته باشد چرا که جوانان نشان دادند به خوبی از عهده این مسئولیت بر می آیند و مستحق این توجه هستند.
معصومه ابتکار معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری نیز در اختتامیه سی و ششمین جشنواره فرهنگی و هنری دانش آموزان دختر برگزیده سراسر کشور اظهار کرد: از نگاه خوب وزیر آموزش و پرورش و معاون پرورشی وزارتخانه نسبت به حوزه فرهنگی و هنری و تلاش این مجموعه برای ایجاد نشاط و فضای امید در میان دانش آموزان تشکر و قدردانی می کنم.
وی با اشاره به اینکه امیدوارم این جشنواره ها ادامه دار باشد، افزود: امید است که این جشنواره در سال چندین بار برگزار شود تا دانش آموزان بیشتری امکان حضور داشته باشند.
معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری خطاب به برگزیدگان این جشنواره گفت: شما نماینده ۶ میلیون دانش آموز در سراسر کشور هستید و اندوخته هایتان نه تنها برای شخص شما سرمایه است، بلکه برای جامعه مفید خواهد بود.
ابتکار با بیان اینکه فرصت های خودشکوفایی، فرصت های کم نظیری هستند، اظهار داشت: دنیا آمدن و از دنیا رفتن، دست ما نیست ولی چگونه زندگی کردن مهم است و در اختیار خود ما است. سنین نوجوانی بهترین دوران، برای خودشکوفایی است تا استعداد ها و شگفتی ها شناسایی و پرورش یابند.
وی با با بیان اینکه هنر دریچه ای است برای ورود به تمام ابعادی است که به پرواز روح شما کمک می کند، خاطرنشان کرد: شما در فعالیت های هنری، خوب پرواز کردن را بلد هستید و این پرواز قطعا سبب رشد و پیشرفت و حرکتی به سوی آینده خواهد بود؛ فعالیت های بسیار زیبایتان نمایی از استعدادهایی هایی ست که خداوند در درون شما قرار داده است.
معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری گفت: بسیار مهم است که این جریان سازی در تک تک مدارس ادامه یابد و شما سفیران این جشنواره برای مدارس خودتان هستید که باید پیام خودشکوفایی و نشاط و امید را با خود ببرید؛ چرا که این پیام در سطح جامعه دانش آموزی بسیار موثر است.
وی اضافه کرد: هنر و فرهنگ، بنایی است که برای هویت فردی اهمیت دارد و امیدواریم ما در معاونت زنان در زمینه مهارت های زندگی دانش آموزان، کارهای خوبی را با وزارت آموزش و پرورش و دستگاه های دیگر انجام دهیم. در کنار آموزش های علمی و فرهنگی و هنری موضوع مهارت های زندگی و اینکه چگونه باید خوب زندگی کنید، انسان های خوبی باشید و برای جامعه و خانواده مفید و اثرگذار باشید بسیار حایز اهمیت است و شما باید مهارت مقابله با خشونت را یاد بگیرید و بدانید که حقوق شما به عنوان یک زن و دانش آموز چیست.
وی با اشاره به ابعاد حقوقی مختلف در منشور حقوق شهروندی، گفت: منشور حقوق شهروندی بسیار دقیق به ابعاد مختلف انسان ها پرداخته است و شما باید یاد بگیرید که چگونه از حقوق خودتان دفاع کنید و در مقابل چه مسولیت هایی در جامعه به عنوان یک شهروند و دانش اموز بر عهده دارید.
نظر شما