به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، حسن جانثاری اظهار داشت: به زودی یک سامانهای ایجاد میکنیم و موجودی داروهای بیماران خاص در آن درج میشود و بیماران می توانند به جای تماس با معاونت غذا و دارو با مراجعه و ثبت در این سامانه و درج اطلاعاتشان به محض موجود بودن هر دارویی با آنها تماس گرفته و طبق لیست انتظار داروها تخصیص می یابد.
وی بیان داشت: این سامانه با توجه به شرایط بحرانی کنونی و پیش بینی برای آینده که شاید با کمبود دارو مواجه شویم، راه اندازی می شود.
مدیر نظارت بر امور دارویی معاونت غذا و داروی اصفهان اعلام کرد: نمی توانم با قاطعیت بگویم که در یکی دو ماه آینده وضعیت موجودی داروی بیماران خاص مثل وضعیت فعلی است اما تمام هم و غم وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو تامین داروی این بیماران و داروهای اساسی و اصلی است که با نبود آن و عدم مصرف، بیماران دچار آسیب می شوند.
وی افزود: امروز وزارت بهداشت به جای واردات، مکمل ها، قرص های ویتامینی و قرص هایی که مشابه داخلی دارد، واردات داروهای خاص و داروهایی که مشابه داخلی ندارد را در اولویت قرار داده است.
جانثاری گفت: به عنوان مثال یک هفته یکی از داروهای بیماران خاص نبود که با پیگیری های شبانه روزی امروز توانستیم آن را وارد کنیم.
وی با اعلام اینکه اگر چه در شرایط بحرانی به سر می بریم اما در سال های اخیر نیز تحریم داشتیم و وزارت بهداشت موفق به واردات دارو شد، افزود: امروز نگرانی در حوزه سوء استفاده برخی از سودجویان و ایجاد بازار سیاه دارو وجود ندارد زیرا هیچ گاه در اصفهان بازاری مشابه ناصر خسرو نداشتیم.
مدیر نظارت بر امور دارویی معاونت غذا و داروی اصفهان با بیان اینکه در این ماه شاهد کمبود برخی اقلام دارویی بودیم، گفت: تعداد تماسهای مردم در این چند ماه بیشتر به دلیل نبود دارو است که از سوی معاونت غذا و دارو پیگیری می شود.
وی ادامه داد: بیماران خاص نگرانی بابت تامین داروهای خود نداشته باشند و در حال حاضر داروی این بیماران موجود است.
جانثاری با اعلام اینکه امروز اصفهان قطب تولید داروهای طبیعی و گیاهی است و پس از آن در حوزه آنتی بیوتیک های خوردنی بیشترین میزان تولیدات را داریم، افزود: حدود ۱۶ کارخانه تولید دارو، ۶۰ شرکت توزیع دارو و بیش از ۸۰۰ داروخانه در استان اصفهان فعال است.
نظر شما