محمدمهدی کریمی در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان اینکه سال گذشته در هفته دولت ۴۲ پروژه بااعتبار ۱۰میلیارد تومان در میامی به بهرهبرداری رسید، تأکید کرد: در سال جاری این میزان به ۹۴ پروژه بااعتبار ۴۰میلیارد تومان افزایشیافته که نشان از رشد ۱۰۰ درصدی میدهد.
وی افزود: بیشترین تعداد پروژههای میامی در سال جاری مربوط به دهیاریها با ۴۵ پروژه است که نشان میدهد دولت نگاه خوبی به روستاهای شهرستان دارد و از سوی دیگر اعتباراتی که تا تیرماه سال ۹۷ در این حوزه پرداختشده برای شهرداری ۲۴۵ میلیون تومان، برای روستاها دو میلیارد و ۱۷۰میلیون تومان و برای روستاهای فاقد دهیاری ۳۹میلیون تومان بوده است که خوشبختانه توانسته در توسعه روستایی نقش خوبی ایفا کند.
اعطای قیر رایگان به روستاها
فرماندار میامی گفت: علاوه بر پروژههای قابلافتتاح و اعتبارات حوزه روستایی، شاهد ارائه قیر رایگان نیز به همه دهیاریهای شهرستان هستیم که این امر از طریق معرفی اداره راه و ترابری محقق خواهد شد تا در بحث بهسازی معابر روستایی رضایتمندی مردم را جلب کنیم.
کریمی درباره دیگر طرحهای حوزه روستایی دولت در میامی نیز گفت: کمیته امداد امام خمینی (ره) بیش از هشت میلیارد تومان تسهیلات روستایی و عشایری برای متقاضیان کسبوکار و افراد تحت پوشش این نهاد اختصاص داده که قطعاً میتواند تحول خوبی را در سطح روستاهای شهرستان ایجاد کند.
وی گفت: افتتاح چند پروژه شاخص ازجمله جاده ابراهیمآباد-میامی، طرح آبیاری قطرهای نزدیک به ۱۰۰هکتار در کنار تخصیص ۱۱ میلیارد تومان اعتبار برای تسهیلات اشتغالزایی روستاها و جذب شش میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان اعتبار برای دهیاریهای میامی از دیگر تلاشهای دولت درزمینهٔ توسعه روستایی شهرستان است.
تلوبین روستای هدف گردشگری
فرماندار میامی در پاسخ به سؤالی با موضوع وضعیت جاده جیلان-میامی نیز، اظهار کرد: بخشی از اعتبارات به این جاده اختصاصیافته و نقشهبرداری برای مابقی کار ادامه خواهد داشت البته با تکمیل این طرح کمک شایانی به پیشرفت حملونقل و باربری و کشاورزی و تولید خواهد شد اما همچنان امیدواریم از سمت کلاته خیج نیز اقداماتی برای این محور صورت گیرد.
کریمی درباره ضرورت استفاده از ظرفیتهای گردشگری نیز گفت: گروهی تسهیلگر به روستای هدف گردشگری تلوبین اعزام شدند و پس از یک ماه مطالعه و تحقیق اولین کتابچه روستایی مشتمل بر ظرفیتها و نیازها و مشکلات این روستا و فرآیند جمعآوری آن را به چاپ رساندند که درنتیجه دو سرمایهگذار برای اجرای پروژههای بزرگ در این روستا جذب شدند و در تلاش هستیم تا طرح گردشگری این منطقه را با این روش گسترش دهیم.
وی با اشاره به اینکه ۵۷ موقعیت باقابلیت بومگردی شامل آبانبار، دالان و منازل مسکونی در میامی شناساییشده است، بیان کرد: طرح بوم گردی در چندین روستای هدف ازجمله حسینآباد کالپوش، ابراهیمآباد و کلاته اسد آغازشده است.
ضرورت ترویج گردشگری
فرماندار میامی در پاسخ به سوالی درباره مهمترین ظرفیتهای میامی در بحث توسعه و اشتغال، گفت: کشاورزی، معدن و گردشگری ویژگیهای این منطقه هستند که میشود روی آن سرمایهگذاری کرد البته در برخی از این حوزهها بانکهای اطلاعاتی برای ارائه به سرمایهگذاران تهیه و تدوینشده است.
کریمی افزود: در حوزه گردشگری ۵۰ اثر ثبتشده در میامی وجود دارد که در کنار آثار طبیعی می توانند مجموعهای عالی را برای ما به ارمغان آورند لذا ما باید تورهای گردشگری را باید به شهرستان دعوت و زیرساختهای رفاهی را برای حضور ایشان آماده کنیم.
وی درباره جاذبههای میامی نیز افزود: سد کالپوش، دشت شاد، جنگل سردار بیک، غارهای بسیار زیبا ازجمله غار نام نیک، غار خرتوت و غار نمکی، وجود بیشترین تعداد کاروانسراها منطقه در مقایسه با شهرستان های دیگر، وجود تنها چاپارخانه باقی مانده در روستای ارمیان و ... میامی را به یک موقعیت استثنائی تبدیل کرده است.
نظر شما