۳ بهمن ۱۳۸۵، ۱۸:۴۰

نخست وزیر ایتالیا :

مشکلات جهان امروز باید از طریق گفتگو حل شود

مشکلات جهان امروز باید از طریق گفتگو حل شود

"رومانو پرودی" نخست وزیر ایتالیا براین عقیده است که گفتگوی سیاسی برای حل مشکلات جهان امروز مؤثر تر است.

به گزارش خبرگزاری مهر، پرودی در رابطه با جنگ و تهاجم آمریکا به عراق و اینکه  آیا وی فکر نمی کند که عملیات نظامی در عراق از آغاز یک اشتباه بود در گفتگو با خبرگزاری اینترفکس، گفت: من هنوز بر این باورم که گفتگوی سیاسی و فرایندهای چند جانبه ابزارهای بهتری برای حل چالش هایی که امروزه جهان با آن رو به رو است، می باشند.

نخست وزیر ایتالیا همچنین گفت که کشورش در ریاست دوره ای خود بر شورای امنیت سازمان ملل متحد در 2 سال آینده این مسیر آن هم با مشورت کامل با شرکای اروپایی خود انجام خواهد داد.

پرودی درپاسخ به این سؤال که چرا ایتالیا نیروهایش را ازعراق خارج کرد می گوید : ایتالیا اخیراً نیروهای خود را ازعراق خارج کرده است اما این کشور با دولت عراق همکاری کامل دارد و با آن موافق است.

وی که پیش از عزیمت خود به روسیه با این خبرگزاری مصاحبه می کرد در رابطه با همراهی این کشور دراعزام نیرو به عراق گفت : این یک تعهد برای ما بود که نمی توانستیم آن را نادیده بگیریم لیکن این بدان معنی نیست که تلاشهای انسانی وغیر نظامی ما برای کمک به مردم عراق برای بهبود وضعیت زندگیشان متوقف خواهد شد.

 

کد خبر 439006

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha