به گزارش خبرنگار مهر، رحمت الله مه آبادی در مراسم آغاز دوره های پرورش مدیران آتی صنعت فرودگاهی گفت: پروژه پرورش مدیران آینده صنعت فرودگاهی در تراز جهانی از امروز آغاز میشود تا یکی از مشکلات قدیمی کشور ما در زمینه نبود مدیر متخصص را جبران کند. کشور ما علیرغم دارا بودن منابع مادی و غیرمادی، شرایط مطلوبی در بخش مدیریت نداشته و برخی آن را سوءمدیریت می دانند.
وی ادامه داد: من علت نداشتن شرایط مطلوب در اداره کشور را کم توجهی به بخش مدیریت می دانم. هر چند که معتقدم ریشه سوءمدیریت و فساد مدیریت در کم توجهی به این امر مهم است.
مه آبادی خاطرنشان کرد: این بی توجهی ها سبب شده تا هزینه کار سالم نیز افزایش یافته و کار مدیریت حرفه ای و درست، سخت شده است.
مدیرعامل شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران افزود: نظام مدیریتی ما با این معضل روبرو است که مدیران سالم و آرمان طلب بیشتر مورد پرسش هستند و پرونده هایی که به دلیل ایرادات قانونی برای آنها ایجاد میشود بیشتر از مدیرانی است که کاری نکرده اند.
وی با اشاره به اقدامات مدیران فعلی شرکت فرودگاهها در ۳.۵ سال گذشته گفت: این شرکت نمونه ای از عینیت مدیریت جهادی منسجم، معتقد به کار تیمی و پاسدار بیت المال است. ما امروز به جرم مسئولیت پذیری و کار موفق مواخذه می شویم که لازم است شرایط کشور از این نظر بار دیگر آسیب شناسی شود.
مه آبادی ادامه داد: متاسفانه آنچه امروزه در جامعه و رسانه ها می بینیم با اصول دینی ما هم متضاد است و از فرایندی که خلق بر آن بنا شده تبعیت نمی کند. خلقت جهان با خلقت مدیران جهان آغاز شد و خداوند جهان آفرینش را با تعلیم و تربیت رهبران آغاز کرد.
وی یادآور شد: من فعالیت خود در شرکت فرودگاهها را در پائین ترین سطح و کمک کارشناسی آغاز کرده ام. در این سه دهه با تعداد زیادی از مدیران فرودگاهی همکاری داشته ام که از سازمان های مختلف نظامی، دولتی، استانداری، شهرداری و حتی سازمان گوشت با فشار مدیران بالادستی به این صنعت آمده اند. ولی چیزی از خود به جای نگذاشته اند.
مه آبادی خاطرنشان کرد: در این ۳.۵ سالی که در شرکت فرودگاهها حضور داشتم در دو حوزه ناوبری هوایی و مدیریت فرودگاهها فقط به درونِ بخش اعتماد کردم و حاصل آن هزار میلیارد تومان خرید سامانه های فرودگاهی در دوره محدود پسابرجام و اجرای هزار میلیارد تومان پروژه عمرانی در ۶۰ نقطه فرودگاهی و همچنین اتمام طرح های نیمه تمام که برخی از آنها دو دهه معطل مانده بود به همراه نوسازی قریب به اتفاق سامانه های امنیتی، کمک ناوبری و راداری و ساماندهی به بحران فلایت چک را می توان نام برد.
وی در پایان در خصوص طرح پرورش مدیران آتی صنعت فرودگاهی گفت: هزار نفر در این طرح ثبت نام کرده اند که ۳۰۰ نفر انصراف داده و از ۷۰۰ نفر گزینش به عمل آمد، سیستم را نیز طوری طراحی کردیم که امکان سفارس از جانب اشخاص مختلف برای ورود افراد به این طرح وجود نداشت. طی سه مرحله به ۱۰۰ نفر منتخب آموزش های تئوریک و عملی و همچنین حضور در فرودگاههای برتر دنیا ارائه خواهد شد.
مدیرعامل شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران در حاشیه این مراشم در جمع خبرنگاران درباره فرایند عملیات حج امسال گفت: یکی از موفقیت های ما آمار پائین تاخیرات پروازهای حج بود که در عملیات پروازهای رفت، عملکرد هواپیمایی جمهوری اسلامی از نظر تاخیرات پروازی به مراتب بهتر از رقیب عربی خود بود.
وی درباره ساخت فرودگاه جدید نیز تصریح کرد: پیشنهاد داده ایم تا نسل سوم فرودگاهها از این پس بنیانگذاری شود که شامل اداره فرودگاههای کم هزینه از سوی مردم و دولت های محلی و با منابع غیردولتی است.
به گفته مه آبادی نگاه غیرحرفه ای به صنعت فرودگاهی سبب شده تا یا مردم بسیاری از شهرها از فرودگاه محروم شوند یا اینکه هزینه های بالای به مردم بابت فرودگاهداری تحمیل شود.
نظر شما